SB-Pro parempi kauden avauspelissä

23.09.2012

Tiikerit aloitti kauden SB-Prota vastaan lauantaina vieraskentällä Ruskeasuon Arena Centerissä. Ottelu tarjosi yleisölle hyvää vaudikasta salibandyä missä riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kotijoukkue oli kahden hyvän joukkueen tasaisessa taistossa hieman suoraviivaisempi ja terävämpi vieden ottelun lopulta 4-3.

Avauserässä Pro karkasi kahden maalin johtoon Anne Haapasalon kovalla kaukovedolla ja Elina Kujalan juonikkaalla ylivoimamaalilla. Tiikerien hyvä yritys palkittiin viimeisellä minuutilla pirteästi pelanneen Mia Karjalaisen iskiessä pallon häkkiin näyttävän läpinousun päätteeksi ajassa 19.14. Keskikentän seinäsyötön Mialle tarjosi Gitta Suominen.

Toinen erä oli vaudikasta viihdyttävää salibandyä kummankin onnistuessa kerran maalinteossa. Tiikerien vahva erän alku palkittiin Eija Pasanen tarkalla tasoitusmaalilla ajassa 24.14. Oivan syötön Eijan maalin antoi laidalta Elina Enlund. SB-Pro kiristi erän loppua kohden ja Elina Kujalan kaukovedolla kotijoukkue poistui 3-2 johdossa erätauolle.

Päätöserään Tiikerit tuli jälleen terävästi ja heti ensimäisessä vaihdossa ropisi Elina Enlundin iskiessä maalin kulmalta ottelun hienoimman maalin ajassa 40.12. Millimetrin tarkan syötön maaliin lähetti kaukaa Mia Karjalainen. Erän loppua kohden Pro lisäsi painetta ja laukausten määrää Tiikerien päädyssä. Hyvällä peittopelillä ja uhrautuvalla viisaalla pelillä Tiikerit piti pelin kasassa kunnes ajassa 58.20 Annamari Lehdon kaukoveto singahti alanurkkaan ja näin pisteet Nurmijärvelle lukemin 4-3.

Tappiosta huolimatta Tiikerien pelissä oli paljon hyvää. Näyttävien maalien lisäksi laatupaikkoja rakennettiin lukuisia ja peli-ilme oli joukkueella hyvä. Peittopeli, kurinalaisuus ja tahtotila toimi omassa päässä kiitettävästi ja jalkaa riitti.

Valmentaja Jukka Kouvalainen oli taiston tauottua mietteliäs.

- Tappio tietenkin kismittää mutta kokonaisuus oli kuitenkin hyvää.  Pallollinen pelimme oli tässä vaihessa kautta yllävänkin hyvällä mallilla ja olisimme ansainneet ottelusta tasapelin.

Ottelun tilastot

Tiikerien seuraava vastustaja on OLS. Sarjan mitaliehdokkaisiin veikattu OLS saapuu Tiikerien vieraaksi Urheilutalolle la 29.9 klo 15:00.

Tervetuloa kannustamaan Tiikereitä!

Valmentajien videohaastattelut

Salibandyliiga ottelukuviin

10.03.2024Ilmoittautuminen Tiikerien kesän salibandyleireille käynnissä!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona