OLS voittoon viime hetken maalilla

29.09.2012

Tiikerien hienoinen pelinhallinta ja vaarallisemmat tilanteet ei riittäneet OLS:a vastaan kauden kotiavauksessa Urheilutalolla. Oululaiset olivat maalipaikoissa terävämpiä ja veivät pisteet pohjoiseen lukemin 3-2.

Avauserä oli kummaltakin joukkueelta tarkkaa pelaamista ja todelliset laatupaikat jäivät vahiin. Erän ainokaisen iski OLS:n tehopelaaja Annukka Häkli ajassa 11.03.

Toiseen erään Tiikerit tuli terävästi ja Isa Björkelin läpiajolla ja tarkalla vedolla peli tasattiin ajassa 21.13. Tiikerit saivat maalista lisävirtaa mutta oululaisten peittopeli ja Tiikerien epäonni maalipaikoissa esti lisämaalien synnyn. Tiikerien tuhlaillessa OLS näytti vaarallisuutensa iskemällä tehokkaan syöttökuvion päätteeksi ylivoimalla numeroiksi 2-1 ajassa 33.33. Tiikerien kuitti tuli kuitenkin nopeasti Noona Björkmanin iskiessä Brörkelin tarkasta syötöstä ottelun jälleen tasoihin pelikellon näyttäessä 34.00. 2-2 numeroilla poistuttiin myös erätauolle.

Päätöserä oli Tiikereiltä parasta tekemistä mutta tärkein eli maalit jäivät uupumaan. Oululaiset joutuivat paineen alla puolustuskannalle ja kaikki näytti todella hyvältä kunnes ajassa 59.14 oululaisten Henna Ilmolan hurja kaukoveto singahti hyvin pelanneen Tiikerivahti Arla Salon selän taakse.

Tiikerien seuraava ottelu on vieraissa Kooveeta vastaan 6.10. Seuraava kotipeli on Urheilutalolla Classicia vastaan pe 12.10 klo 19:30.

Ottelun tilastot

Iiro Karesniemen ottelukuvat

Valmentajien videohaastattelut

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona