Voitto PSS:stä pirteän peliesityksen jälkeen

25.11.2012

Naiset voittivat pirteän pelisesityksen jälkeen PSS:n numeroin 7-2. Tiikerien selkeästä pelinhallinnasta huolimatta ottelun ratkaisu nähtiin vasta päätöserässä.

Tiikerit-PSS 7-2 (2-0, 0-1, 5-1)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja Noona Björkmanin ja Eija Pasasen maaleilla erätauolle poistuttiin ansaitussa 2-0 johdossa.

Toinen erä oli Tiikereiltä tahmeaa telemisestä ja porvoolaiset päästettiin peliin mukaan. Elina Jatkolan avauserän lopulla ottama viisiminuuttinen vielä kestettiin hienosti mutta muuten kotijoukkueelta puuttui nälkää ratkaista ottelu. Vahvasti taistellut PSS kiitti kotijoukkueen lepsuilusta ja iski erän ainokaisen ajassa 27.11, maalintekijänä Ella Holmberg..

Päätöserään Tiikerit tuli hyvällä ryminällä ja nälkäisenä. Maali-iloittelun aloitti vahvasti raatanut Elina Jatkola tarkalla vedolla vasempaan yläpesään Laura Mannisen tarjoilusta ajassa 48.45. Seuraavaa osumaa ei kauan tarvinnut odottaa kun Mia Karjalainen latasi ottelun parhaana palkitun Eija Pasasen syötöstä pallon porvoolaisten häkkiin pelikellon näyttäessä 49.16.

Porvoolaisten aikalisä herätti joukkueen vielä taistelemaan ja Riikka Karjulan maalilla tilanne kaventui 2-4 pelikellon näyttäessä 54.35. Erän loppu oli Tiikereiden. Porvoolaisten höntyillessä ja hakiessa riskillä kavennusmaalia Noona Björkman iski terävällä vastahyökkäyksellä illan toisen maalin tutkapari Isa Björkelin oivallisesta tarjoilusta. Heti seuraavassa vaihdossa soi jälleen kun loistavalla asenteella jälleen pelannut kapteeni Elina Enlund teki tyhjiin 6-2. Lopullisen niitin ottelulle iski Kaisa Simola pitkän loukkaantumisen jäljiltä pelille päässeen Nea Suomisen nerokkaasta syötöstä.

Ottelun tilastot

Tiikerien pelit jatkuvat ke 27.11 vieraskentällä Erää vastaa. Ottelu käynnistyy Mosalla klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Tiikereitä!

Iiro Karesniemen ottelukuvat

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona