Ehjän pelin ja vahvan tunnelatauksen kautta välieriin!

17.03.2013

Tiikerien hyvä pelivire ja vahva tunnelataus jatkui ratkaisevassa 4. puolivälieräottelussa NST:tä vastaan. Ennätysyleisön 481 edessä upeasti taistellut Tiikerit lähetti lappeenrantalaiset kesälomille vauhdikkaan jännitysnäytelmän päätteeksi numeroin 5-3.

Avauserä oli kummaltakin joukkueelta hermostunutta peliä. Erän ainokaisen viimeisteli Tiikerit Elina Jatkolan ohjatessa maalin kulmalta Noona Björkmanin syötön maaliin ajassa 18.45.

Toinen erä alkoi vierailta vahvasti Hanna Monton iskettyä peli tasoihin vaparikuviosta ajassa 20.33. Tiikerien vuoro tuli nopeasti nuoren 97 synt. Ella Sundströmin lauottua terävän kääntöpelin päätteeksi pallon tarkasti takanurkkaan ajassa 23.39. Hanna Monto toi vieraat tasoihin illan toisella osumalla ajassa 25.02. Seuraavassa vaihdossa ropisi jälleen Marianne Hannosen iskettyä riparista pallo Tiikerimaaliin ajassa 25.34. Vauhdikkaan erän viimeisen viimeisteli kotijoukkueen Elina Enlund ajassa 27.50.

Päätöserässä nähtiin todellista play off-meininkiä. Peli aaltoili päästä päähän ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita nähtiin kummassakin päässä kenttää. Loppua kohden Tiikerit kiristi tahtia ja uurastus palkittiin kahdella näyttävällä maalilla. Eija Pasasen 4-3 voittomaali syntyi terävällä laukauksella vauhdikkaan kanttauksen päätteeksi. Ottelun parhaana palkittu Noona Björkman viimeisteli 5-3 loppunumerot hassuttamalla NST-vahti Anni-Maija Seppäsen läpiajon päätteeksi.

Päävalmentaja Jukka Kouvalainen oli tyytyväinen ja raotti jo hieman tulevaa.

- Sarjan ehjin peli kummaltakin joukkueelta. Tunnetila oli alusta asti kohdallaan. Jaksoimme painaa loppuun asti vastustajan hiipuessa loppumetreillä. Välierissä lähdetään uhmaamaan ehdotonta ennakkosuosikkia Classicia.

Ottelun tilastot

Välierät Classicia vastaan käynnistyvät ensi viikonloppuna. Tarkat pelipäivät ja ajat ilmestyvät tiistaina. Toinen välieräpari on SB-Pro-OLS.

Iirio Karesniemen ottelukuvat

10.03.2024Ilmoittautuminen Tiikerien kesän salibandyleireille käynnissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona