Aika: 14.12.2014 17.00
Paikka: Porvoon Salibandyhalli Aurora
Sarja: Nuorten SM-sarja

A nuorten hieno syyskausi päätyi komeaan voittoon

A nuoret kohtasivat vuoden viimeisessä ottelussa PSS:n Porvoossa sunnuntaina. Tiikeripojat jatkoivat vahvoja otteita ja ottivat komean voiton.

PSS-Tiikerit 3-7 (1-3, 1-1, 1-3)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja hallitsi kenttätapahtumia. Maalinteon aloitti Mattias Kokljuschkin ampumalla vapaalyönnistä vieraat johtoon erän puolessa välissä, syötön maaliin tarjoili Joel Keskinen. Kotijoukkueen kuitti tuli nopeasti Tiikerien kadottaessa pallon keskikentällä. Vierasjoukkue kokosi rivit mainiosti Teemu Karjalainen iskiessä seuraavassa vaihdossa Lauri Alkin passin maaliin. Erän viimeinen osuma oli hienoa katseltavaa Karri Budden iskiessä Juuso Hyttisen namupassin takatolpalta sisään.

Toinen erä käynnistyi isäntien kavennusmaalilla Miro Anttilan ampuessa kantilta tarkasti varman ottelun Tiikerimaalissa pelanneen Joona Linnerin selän taakse. Tiikerit jatkoivat myös toisessa erässä vahvaa tekemistä ja pitivät ohjakset omissa käsissä. Palkinto saatiin erän lopussa Mattias Kokljuschkinin tällättyä pallon tehokkaan maalinedushässäkän päätteeksi häkkiin.

Päätöserään tuli nälkäinen ja päättäväinen vierasjoukkue. Pallossa haluttiin pysyä kiinni ja siinä myös onnistuttiin. Erä alkoi tehokkaasti Ville Pousin iskettyä pallon näyttävästi maalinkulmalta ilmasta PSS vahti Ville Riipisen selän taakse. Kotijoukkue otti vielä mahdollisuudesta kiinni kaventamalla ylivoimalla tilanteeksi 3-5. Vieraiden vahva vire säilyi kuitenkin loppuun asti ja Mattias Kokljusckinin iskettyä kaksi osumaa tyhjiin, loppunumerot Tiikereille 3-7.

Ottelun tilastot

Nuoren nousijajoukkueen syyskausi sujui hyvin, joukkue on pelannut vahvasti ja lähtee ansaitulle joulutauolle kaksi pistettä sarjakärki Classicia perässä sijalla neljä.

A nuorten pelit jatkuvat ensi vuoden puolella kotiottelulla Erää vastaan. Ottelu pelataan Tikkurilan Urheilutalolla ma 12.1 klo 19.30.

0 - 111:05Kokljuschkin MattiasKeskinen Joel
1 - 112:10VastustajaEi syöttäjää
1 - 212:29Karjalainen TeemuAlkki Lauri
1 - 317:13Budde KarriHyttinen Juuso
2 - 332:38VastustajaEi syöttäjää
2 - 438:54Kokljuschkin MattiasKarjalainen Teemu
2 - 542:15Pousi VilleBudde Karri
3 - 5 (yliv.)51:33VastustajaEi syöttäjää