Aika: 21.1.2015 18.30
Paikka: Etelä-Karjalan liikuntakeskus
Sarja: Nuorten SM-sarja

Pisteet jäi Lappeenrantaan

A nuoret kohtasivat vieraspelissä NST:n Lappeenrannassa keskiviikkona. Kahden tahmean erän jälkeen Tiikerit pääsi päätöserässä peliin mukaan ja nousi kahden maalin takaa tasoihin. Ratkaisu nähtiin ottelun lopussa kotijoukkueen iskiessä voittomaalin ylivoimalla.

NST – Tiikerit 7-6 (2-2, 3-1, 2-3)

Tiikerit tuli otteluun vahvasti ja ansaittu avausmaali nähtiin viiden peliminuutin kohdalla Ville Pousin sivaltaessa maalin edestä pallon häkkiin. NST pääsi alun pyörityksen jälkeen peliin mukaan ja kahdella kaukovedolla tilanne kääntyi kotijoukkueen eduksi. Erän loppu oli Tiikerien ja Teemu Karjalaisen ylivoimaosumalla erätauolle poistuttiin tasalukemissa 2-2.

Toiseen erään tuli taisteleva Tiikerijoukkue mutta pelinhallinnasta huolimatta malttia ja huolellisuutta olisi tarvittu lisää laatupaikkojen luomiseen ja viimeistelyyn. Tiikerien hakiessa onnistumisia kotijoukkue hyödynsi omat maalipaikkansa tehokkaasti iskemällä kolme maalia. Tiikerien yritys palkittiin lopulta näyttävällä osumalla Ilari Hakalan tällätessä Juuso Salon syötön maaliin erän lopussa.

Päätöserä alkoi Tiikereiltä vahvasti Samuli Alaluusuan ampuessa reikäpallon kaukaa ylänurkkaan. Tiikerien hyvä taistelu ja takaa-ajo sai kolauksen isäntien tehomies Juho Kailan iskiessä kotijoukkueen jälleen kahden maalin karkumatkalle erän puolessa välissä. Vierasjoukkue ei takaiskusta lamaantunut Samuli Alaluusuan tällätessä seuraavalla minuutilla pallon alanurkkaan. Kavennus toi lisäpuhtia Tiikerien peliin ja odotetun tasoitusmaalin iski Teemu Karjalainen hyvän paineistuksen päätteeksi. Tehokas takaa-ajo jäi tällä kertaa vaille palkintoa kotijoukkueen iskiessä ottelun lopussa ylivoimamaalin.