Tiikerit D01-edustukselle hopeaa Mestareiden Cupissa

08.09.2014

Tiikereiden D01-poikien edustusjoukkue osallistui viikonloppuna 6.-7.9. Turussa Mestareiden Cupiin ja toi kotiin hopeamitalit. Hopea ei todellakaan ole häpeä tässä Suomen huippujoukkueiden kutsuturnauksessa, jossa kaikki joukkueet olivat kovatasoisia ja pelit erittäin tiukkoja. Tiikerien 01-edustusjoukkue voitti kaikki muut turnauksen ottelut finaalia lukuun ottamatta. Ja finaalikin oli niin tiukka, että kulta oli aivan hilkulla.

Finaalissa vastassa oli SC Urbans Janakkalasta. SCU meni pelin alkuminuuteilla heti 2-0 johtoon, mutta Tiikerit tasoittivat tuloksen hienosti ennen ensimmäisen erän loppua. Toinen erä oli tiukkaa taistelua ja varsinainen peliaika päättyi lukemiin 4-4, kun Tiikerit tasoitti 21 sekuntia ennen peliajan päättymistä. Jatkoajalla Tiikerien maali oli jo lähellä, kunnes SCU pääsi tekemään vahvan vastahyökkäyksen ja teki voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattu 2,04 minuuttia.

Tässä turnausjärjestäjän kuvaama pätkä Tiikereiden tasoitusmaalista juuri ennen varsinaisen peliajan päättymistä: http://youtu.be/q4jGLrHGXhc

MC2014-turnauksen sivujen uutisjutun mukaan koko viikonlopun ajan turnausta seuranneet 01-ikäluokkavalmentajat ovat tyytyväisiä kaikkien joukkueiden otteisiin. Turnauksen All Stars -listalle päätyi kaksi Tiikerit 01-edustuksen pelaajaa: hyökkääjä Onni Porthén ja maalivahti Teemu Lehtoranta. Finaalissa hattutempun tehnyt Onni Porthén valittiin myös turnauksen MVP:ksi.

Turnaus oli Tiikerit 01-edustusjoukkueelle erittäin hyvä kokemus kokonaisuutena, 7 pelistä 6 voittoa oli saavutus, josta voi olla todella ylpeä. Tästä on hyvä jatkaa sarjakauteen!

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17