A nuorten SM-taival alkoi voitokkaasti!

27.09.2014

Tiikerit A nuorten SM-taival alkoi voitokkaasti PSS:n kaatuessa Tikkurilan Urheilutalolla 7-3.

Tiikerit - PSS 7-3 (1-0, 3-0, 3-3)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja avauserä oli kotijoukkueen hallintaa. Selkeästä pallonhallinnasta huolimatta erässä nähtiin vain yksi maali Mattias Kokljuschkin iskiessä pallon porvoolaisten maaliin vaparin jälkitilanteesta. Vieraiden maalissa pelannut Sakari Halttunen esti hienoilla torjunnoilla lisämaalien synnyn.

Toiseen erään lisättiin huolellisuutta ja osumatarkkuutta mikä palkittiin kolmella hienolla maalilla. Waltteri Mäkelä ohjasi Karri Budden nappisyötön maalin edestä häkkiin. Samuli Alaluusuan tarkka rannelaukaus siirsi Tiikerit 3-0 johtoon. Taukonumerot 4-0 iski Mattias Kokljuschkin ylivoimapyörityksen päätteeksi.

Päätöserä oli kaksijakoinen. Juuso Salon ja Mattias Kokljuschkinin tarkoilla rannareilla Tiikerit siirtyi jo 6-0 johtoon. Porvoolaiset saivat viimeisellä kympillä kirivaihteen päälle ja kavensivat tilanteeksi 6-3. Loppunumerot 7-3 iskettiin porvoolaisten tyhjään maaliin. Tiikerien tehomiehet ottelussa olivat Mattias Kokljuschkin 4+1 ja Juuso Salo 1+2.

Ottelun tilastot

A nuorten seuraava ottelu on vieraspeli erää vastaan la 4.10 klo 18.30.

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17