B edustus aloitti vakuuttavasti SM-sarjan, pohjoisen kiertueelta täydet pisteet!

28.09.2014

B edustus aloitti SM-sarja urakkansa vierasmatkalla Ouluun. Ohjelmassa oli kaksi ottelua ja vastustajina OLS 2 sekä Merikoski SBT.

OLS 2-Tiikerit 6-14 (2-4, 2-7, 2-3)

Avausottelu oli todella nihkeää tekemistä Tiikereiltä. Liekö jännitys vaivannut?

Ensimmäinen erä oli suhteellisen tasaväkistä vääntöä ja erätauolle lähdettiin 2-4 vierasjohdossa.Toisessa erässä Tiikereiden tehokas kymmenminuuttinen ratkaisi ottelun ja lukemat tässä vaiheessa jo 4-11.

Kolmas erä meni pelailun merkeissä ja jo hieman silmälläpitäen seuraavan päivän ottelua.

OLS 2-Tiikerit tilastot

Merikoski SBT-Tiikerit 7-14 (0-5, 1-3, 6-6)

Tähän otteluun asteli täysin erilailla asennoitunut joukkue. Sana oli kiirinyt että SSV oli hävinnyt edellisiltana Merikoskelle ja tämä sytytti joukkuetta entistä enemmän.

Ensimmäinen erä Tiikereille puhtaasti 0-5. Toinen erä oli hieman nihkeämpää tekemistä, mutta peli pysyi hyvin hallussa ja tauolle Tiikereiden 1-8 johdossa. Sitten kolmas erä...Peli oli täysin sekaisin koko 20 minuutin ajan ja maaleja mätettiin tasatahtia molemmat joukkueet kuusi kappaletta!

Pääasia oli kuitenkin hienot neljä pistettä, 28 tehtyä maalia ja sarjan kärkipaikka!

Merikoski SBT-Tiikerit tilastot

B edustuksen seuraava ottelu on vieraspeli SSV:tä vastaan Ruskeasuon Arena Centerissä su 12.10 klo 11:30.

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17