Miehet aloittivat sarjapelit voitolla

04.10.2014

Miehet aloittivat sarjapelit pirteästi voittamalla Sport Club Hyvinkään kotikentällä Tikkurilan Urheilutalolla numeroin 8-2.

Tiikerit-SCH 8-2 (3-0, 1-1, 4-1)

Tiikerit tuli otteluun vahvasti ja Isto Ohvanaisen, Teemu Karjalaisen ja Olli Rinteen maaleilla peli oli alle kymmenessä minuutissa 3-0.

Toinen erä oli tasaisempi. Hienosti läpi ottelun kapealla ringillä taistellut SCH iski avausmaalin terävän vastaiskun päätteeksi. Kotijoukkueen kuitti oli komea Juuso Salon taituroidessa pallon häkkiin näyttävän läpiajon päätteeksi.

Päätöserä oli Tiikerien hallintaa. Hyvinkääläisten iskiessä erän ensimmäisen maalin Tiikerit nosti tempoa ja vastustaja putosi lopullisesti kyydistä. Maalikimaran aloitti Joona Marjanen joka iski Tuomas Sippolan upeasta tarjoilusta 5-2. Viimeisellä kympillä maaliverkkoja pöllyttivät vielä Olli Rinne, Mattias Kokljuschkin ja Konsta Toivoniemi.

Ottelun tilastot

Tiikerien seuraava ottelu on Valttia vastaan Latokartanon Liikuntahallissa la 11.10 klo 15.30.

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17