Tiikeripojat jatkavat SM-sarjojen kärkikahinoissa!

20.10.2014

Tiikerien A- B- ja C2 joukkueet ovat aloittaneet vahvasti kauden SM-sarjoissaan.

A nuoret jatkavat kärkipaikalla

A-nuoret jatkavat sarjan kärkipaikalla yhdessä Kooveen ja Erän kanssa vaikka kärsivät perjantaina kauden avaustappion kotipelissä Oilersia vastaan. Espoolaiset voittivat tasaisen ottelun numeroin 7–4. Otteluraporttiin.

Tiikerien seuraava ottelu on vieraspeli Indiansia vastaan. Ottelu käynnistyy Tapiolan Urheiluhallissa la klo 12.30.

B pojat nousivat kakkospaikalle

B pojat olivat teräviä kauden ensimmäisessä kotiottelussa ja voittivat SPV:n maalein 11–8. Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jonka kotijoukkue voitti 6–1. Voitolla Tiikerit nousi sarjan kakkospaikalle yhdessä Josba Akatemian, Erän ja Classicin kanssa. Sarjan kärjessä on TPS pisteen edellä.

Tiikerien pelit jatkuvat sunnuntaina kotiottelulla HU-46:ta vastaan. Ottelu käynnistyy Tikkurilan Urheilutalolla kello 16.00.

C2 poikien sarjapelit jatkuvat Tiikeri Areenalla

C2 poikien SM-sarja jatkuu kahden viikon tauon jälkeen ensi viikonloppuna. Tiikerit kohtaa kotihallissa Tiikeri Areenalla su klo 10.00 RSS Panthersin ja klo 17.00 Steelersin.

Hieno tunnelma ja runsaasti salibandyn ystäviä katsomossa

Vauhdikkaat ja viihdyttävät ottelut ovat vetäneet mukavasti salibandyn ystäviä katsomoon. A nuorten peliä oli seuraamassa 191 ja B poikien peliä 169 silmäparia, Tiikerit kiittää! Oman hienon lisän Tiikeripoikien ottelutapahtumiin tuo urheilutalon hienot olosuhteet ja liigamatto jolla kaikki SM-ottelut pelataan.

Tervetuloa katsomoon nauttimaan hienoista vauhdikkaista peleistä!

Vantaan Sanomat: Tikkurilan Tiikereiden juniorit jatkavat sarjojensa kärkikahinoissa

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17