Miehille voitto paikallispelistä

25.10.2014

Miehet palasivat kahden vieraspelitappion jälkeen voittokantaan lyömällä paikalisottelussa Greasersin 12-7.

Tiikerit – Greasers 12-7 (4-1, 4-3, 4-3)

Erän alku oli tunnustelevaa kummankin kyttäillessä toisen peliä. Maalinteon aloitti Greasers Timo Hinttaniemen iskiessä terävästi kantilta. Tiikerit sai maalista kiukkua ja toinen kymppi mentiin kotijoukkueen komennossa. Hyvän huolellisen tekemisen kautta luotiin paikkoja ja niissä myös onnistuttiin. Karri Budden, Olli Rinteen ja Ville Pousin kahdella maalilla erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 4-1 johdossa.

Toinen erä alkoi kotijoukkueelta vahvasti Ville Pousin ja Olli Rinteen iskiessä Tiikerit jo viiden maalin karkumatkalle. Korsolaiset eivät tukalassa paikassa kuitenkaan luovuttaneet vaan kolmella pikamaalilla tilanne kaventui nopeasti numeroihin 6-4. Tiikerit heräsivät takaiskuista kuitenkin hienostii Juuso Salon tällätessä pallon kahdesti lähietäisyydeltä korsolaisten maaliin.

Päätöserä mentiin pääosin hurlumhei-meiningillä. Mattias Kokljuschkin aloitti maalikimaran iskemällä Tiikerit kuuden maalin johtoon. Heti seuraavassa vaihdossa ropisi omissa ottelun tehomies Timo Hinttaniemen toimesta. Kauan ei tarvinnut odotella kun jo 10 sekunnin päästä tuli kuitti Joona Marjasen iskettyä pallo korsolaisten häkkiin. Eikä tässä vielä kaikki vaan 12 sekunnin päässä soi ja tällä kertaa jälleen omissa. Erän loppuun Tiikerit kaunisteli vielä lukemia näyttävien ylivoimakuvioiden päätteeksi, maalareina Juuso Salo ja Isto Ohvanainen.

Ottelun tilastot

Miesten pelit jatkuvat kahdella vierasottelulla, FLOB otahallissa la 1.11 ja HIFK Pasilan Urheilutalolla la 8.11. Seuraava kotiottelu on KorsKaa vastaan Tikkurilan Urheilutalolla ke 19.11 klo 18.30.

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17