A nuorten hieno taistelu palkittiin voitolla ja SM-sarjan piikkipaikalla!

27.10.2014

Tiikerien A nuoret jatkoivat vahvoja esityksiä nuorten SM-sarjassa Indiansia vastaan Espoossa. Tiikeripoikien hieno taistelu palkittiin lopulta 7-6 voittomaalilla kolme sekuntia ennen päätösvihellystä.

Indians – Tiikerit 7-6 (0-2, 3-4, 3-1)

Tiikerit tuli otteluun hyvällä sykkeellä ja Ville Pousin maalilla vieraat siirtyivät 1-0 johtoon. Kotijoukkue käänsi peliä ajoittain terävästi ja loi vaaratilanteita mutta Tiikerivahti Joose Saatsi oli muurina tiellä. Erän lopussa Samuli Alaluusua iski näyttävän syöttökuvion päätteeksi Tiikerit kahden maalin johdossa erätauolle.

Toinen erä oli vauhdikas ja tapahtumarikas. Maalinteon aloitti Toni Kalteva iskemällä pallon yläpesään Waltteri Mäkelän oivallisesta syötöstä. Kotijoukkueen kuitti tuli nopeasti heti seuraavassa vaihdossa. Tiikerit jatkoi pirteää pelaamista ja Ville Pussisen hurjalla vedolla vieraat siirtyivät jälleen kolmen maalin karkumatkalle. Pari minuuttia tästä ja Ville Pousi lisäsi kotijoukkueen tuskaa ylivoimamaalilla. Maali-iloittelu jatkui heti seuraavassa vaihdossa Inkkareiden hyödyntäessä Tiikeripelaajien hyvänolon tunteen tilanteeksi 2-5. Tiikerit nollasi takaiskun tehokkaasti Juuso Salon ujuttaessa pallon näyttävän nousun päätteeksi maaliin. Vauhdikkaan erän viimeisen iski kotijoukkueen tehomies Tuomas Puhakka.

Päätöserä alkoi Inkkareiden hallinnalla ja Tiikereiden luovuttua pallosta liian nopeasti ja helposti rankaisi kotijoukkue niistä kahdella maalilla. Huikean jännittävän ja vauhdikkaan erän ratkaisu nähtiin lopulta vasta viimeisellä minuutilla kummakin onnistuessa kerran ylivoimalla. Ajassa 59.44 Inkkarit tasoitti pelin Tiikeripelaajien esimerkillisestä taistelusta huolimatta. Tiikerien kuitti tuli komeasti kolme sekuntia ennen peliajan päättymistä Samuli Alaluusuan tällättyä pallo varmasti häkkiin.

Ottelun tilastot

Vantaan Sanomat: Tiikerit A jatkaa sarjan piikkipaikalla

Voitolla Tiikerit jatkaa SM-sarjan kärkipaikalla. Tiikeripoikien pelit jatkuvat maaottelutauon jälkeen kahden viikon päästä Tikkurilan Urheilutalolla tuplapeleillä. Tiikerien vieraaksi saapuu pe 7.11 klo 18.30 NST Lappeenrannasta ja su 9.11 klo 16.00 OLS Oulusta.

Tervetuloa katsomoon!

Ottelukuviin

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17