A nuorille voitto jännittävien vaiheiden jälkeen

29.11.2014

A nuoret kohtasivat perjantai-iltana kotiottelussa Kooveen. Tiikeripoikien vahvat esitykset jatkuivat ja päätöserän jännittävien vaiheiden jälkeen pisteet jäivät Tikkurilaan numeroin 7-6.

Tiikerit - Koovee 7-6 (4-2, 1-2, 2-2)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja Juuso Salon hattutempulla kotijoukkue johti viidentoista minuutin jälkeen 3-2. Tamperelaisten kavennusmaalit tulivat nopeasta pelinkäännöstä. Taukonumerot 4-2 iski Mattias Koklkuschkin näyttävän seinäsyöttökuvion päätteeksi.

Toinen erä alkoi vieraiden nopealla kavennusmaalilla kotijoukkueen uinahdellessa. Tiikerien kuitti tuli seuraavassa vaihdossa Ville Pussisen iskiessä maalin edestä Joel Keskisen roikkusyötön häkkiin. Illan erikoisin maali nähtiin heti perään kun kotijoukkueen kömmähdyksestä pallo lirui omaan maaliin.

Päätöserästä muodostui melkoinen jännitysnäytelmä tamperelaisten iskiessä tasoitusmaali erän alkuun. Tilannetta ei helpottanut yhtään kotijoukkueen kaksi peräkkäistä jäähyä heti perään. Vahvalla miehityksellä Tikkurilaan saapunut Koovee hyödynsi toisen ylivoiman ja numerot vieraille 5-6. Tiikerien tasoitus tuli makeaan paikkaan Mattias Kokljuschkinin ampuessa istunnolta päästyään pallon yläpesään. Ottelun ratkaisu nähtiin viimeisellä kympillä Ville Pousin nostaessa pallon maalin kulmalta hallitusti häkkiin Arvid Vonkin selän taakse. Juonikkaan poikkarisyötön maalin tarjoili Samuli Alaluusua.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi sarjan kakkospaikalle Classicin jälkeen. Seuraava ottelu on vieraspeli TPS:ää vastaan itsenäisyyspäivänä la 6.12 klo 12.00.

Kooveen otteluraporttiin

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17