Tiikerit parempia kärkiottelussa

01.12.2014

Miehet jatkoivat pirteitä esityksiä kärkiottelussa AC HaKia vastaan. Ensimmäisen tasaisen erän jälkeen Tiikerit menivät menojaan ja voittivat ottelun 10-4.

Tiikerit – AC HaKi 10-4 (5-4, 2-0, 3-0)

Avauserässä nähtiin avointa peliä, tasaista taistelua ja runsaasti maaleja. Maalikimaran aloitti Konsta Toivoniemi toisella minuutilla. HaKi sai pelijuonesta kiinni ja Jani Lahtisen ja Jussi Laamasen maaleilla tilanne kääntyi nopeasti 1-3 lukemiksi. Tiikerit kokosivat takaiskuista mainiosti rivit ja loppuerä oli kotijoukkueen tehokasta pyöritystä maalintekijöinä Juuso Salo, Joona Marjanen, Olli Rinne ja Isto Ohvanainen. Kotijoukkueen hakiessa innokkaasti lisämaaleja kavensi vieraiden Mika Hietanen läpiajosta taukonumeroiksi 5-4.

Toiseen erään tuli huolellisempi Tiikerijoukkue. Pallosta pidettiin parempaa huolta ja puolustuspelaamista tiivistettiin. Vahva erä kotijoukkueelta, omissa ei enää soinut ja Joona Marjasen ja Mattias Kokljuschkinin maaleilla erätauolle poistuttiin 7-4 johdossa.

Päätöserä oli Tiikereiden. Vastustajan nostaessa karvausta Tiikerit hyödynsi tilan tehokkaasti iskemällä vielä kolme osumaa, maalintekijöinä Mattias Kokljuschkin, Juuso Salo ja Joona Marjanen.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi sarjan piikkipaikalle. Seuraava ottelu on vieraspeli Piratesia vastaan Campo Centerissä su 7.12. klo 14.00 Vuoden viimeisessä ottelussa tulee vastaan Jokerit Tikkurilan Urheilutalolla pe 12.12. klo 18.30. Tervetuloa katsomoon!

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17