A nuorten hieno syyskausi päättyi komeaan voittoon

15.12.2014

A nuoret kohtasivat vuoden viimeisessä ottelussa PSS:n Porvoossa sunnuntaina. Tiikeripojat jatkoivat vahvoja otteita ja ottivat komean voiton.

PSS-Tiikerit 3-7 (1-3, 1-1, 1-3)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja hallitsi kenttätapahtumia. Maalinteon aloitti Mattias Kokljuschkin ampumalla vapaalyönnistä vieraat johtoon erän puolessa välissä, syötön maaliin tarjoili Joel Keskinen. Kotijoukkueen kuitti tuli nopeasti Tiikerien kadottaessa pallon keskikentällä. Tiikerit kokosi rivit nopeasti Teemu Karjalaisen iskiessä heti seuraavassa vaihdossa Lauri Alkin passin maaliin. Erän viimeinen osuma oli hienoa katseltavaa Karri Budden iskiessä Juuso Hyttisen namupassin takatolpalta sisään.

Toinen erä käynnistyi isäntien kavennusmaalilla Miro Anttilan ampuessa kantilta tarkasti varman ottelun Tiikerimaalissa pelanneen Joona Linnerin selän taakse. Tiikerit jatkoivat myös toisessa erässä vahvaa tekemistä ja pitivät ohjakset omissa käsissä. Palkinto saatiin erän lopussa Mattias Kokljuschkinin tällättyä pallon tehokkaan maalinedushässäkän päätteeksi häkkiin.

Päätöserään tuli nälkäinen ja päättäväinen vierasjoukkue. Pallossa haluttiin pysyä kiinni ja siinä myös onnistuttiin. Erä alkoi tehokkaasti Ville Pousin iskettyä pallon näyttävästi maalinkulmalta ilmasta PSS vahti Ville Riipisen selän taakse. Kotijoukkue otti vielä mahdollisuudesta kiinni kaventamalla ylivoimalla tilanteeksi 3-5. Vieraiden vahva vire säilyi kuitenkin loppuun asti ja Mattias Kokljusckinin iskettyä kaksi osumaa tyhjiin, loppunumerot Tiikereille 3-7.

Ottelun tilastot

Nuoren nousijajoukkueen syyskausi sujui hyvin, joukkue on pelannut vahvasti ja lähtee ansaitulle joulutauolle kaksi pistettä sarjakärki Classicia perässä sijalla neljä.

A nuorten pelit jatkuvat ensi vuoden puolella kotiottelulla Erää vastaan. Ottelu pelataan Tikkurilan Urheilutalolla ma 12.1 klo 19.30.

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17