Makeat pisteet kärkiottelusta

16.01.2015

Miehet kohtasivat kevään ensimmäisessä kotipelissä Valtin. Tiikerit voittivat vauhdikkaan kärkiottelun ja ottivat samalla maukkaan revanssin syyskauden rökäletappiolle.

Tiikerit – Valtti 9-5 (4-2, 0-2, 5-1)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja Konsta Toivoniemen, Juuso Salon ja Isto Ohvanaisen maaleilla kotijoukkue karkasi nopeasti kolmen maalin johtoon. Valtti pääsi erän toisella puolikkaalla peliin mukaan ja joukkueen tehomiesten Petri Pyysingin ja Kalle Tiitisen vastaiskumaaleilla numerot kaventuivat. Erän lopussa kotijoukkue sai ylivoiman ja hyvän pyörityksen päätteeksi Olli Rinne iski lempipaikalta Tiikerit 4-2 numeroissa erätauolle.

Toinen erä oli Tiikereiltä lepsua pelailua minkä kokenut vastustaja hyödynsi tehokkaasti.. Kotijoukkueen sortuessa harhasyöttöihin ja kentällä seisoskeluun otti Valtti ohjat omiin käsiin ja iski pelin tasoihin.

Päätöserään tuli ärsytetty Tiikerijoukkue ja pelin luonne muuttui. Aktiivisella liikkeellä ja tekemisellä Valtin vahvuudet otettiin pois ja pelinhallinta saatiin heikon toisen erän jälkeen takaisin omalle joukkueelle. Terävä tekeminen palkittiin nopealla johtomaalilla Joona Marjasen iskettyä takatolpalta Samuli Alaluusuan nappisyötön maaliin. Valtin tehopari Pyysing-Tiitinen taiteili vieraat vielä peliin mukaan tarkalla osumalla. Kotijoukkueen voittomaalissa oli tahtoa Toni Kaltevan iskiessä pallon maalin edestä häkkiin. Ottelun loppuhetket oli Tiikerien hallintaa ja vieraiden hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia kaunisteli kotijoukkue numeroita vielä kolmella osumalla.

Ottelun tilastot

Tiikerit nousi voitolla sarjan kakkospaikalle. Seuraava ottelu on kotipeli M-Team II:sta vastaan Urheilutalolla la 24.1 klo 17:00. Tervetuloa katsomoon!

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17