A nuorten puolivälieräsarja käynnistyi kotivoitoilla

09.03.2015

A nuorten puolivälieräsarja Happeeta vastaan käynnistyi odotetun tasaisissa ja jännittävissä merkeissä kummankin voittaessa kotiottelun.

Tiikerit-Happee 5-4 (2-0, 0-2, 3-2)

Tiikerit tuli otteluun hyvällä peli-ilmeellä avauserää halliten. Ottelun ensimmäisen osuman viimeisteli vauhdikkaan nousun päätteeksi Joel Keskinen. Tarkan syötön oikealla ajoituksella maaliin tarjoili Samuli Alaluusua. Avauserän toisen osuman viimeisteli Juuso Salo Mattias Kokljuschkinin syötöstä.

Toinen erä alkoi Tiikereiltä haparoiden. Pallon kanssa kiirehdittiin liikaa ja pelinrakentelu tuotti tuskaa. Vastustaja hyödynsi kotijoukkueen höntyilyt iskemällä pelin tasoihin.

Päätöserässä runsaslukuiselle kotiyleisölle tarjottiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita koko rahan edestä. Eino Heinosen maalilla vieraat siirtyivät nopeasti 2-3 johtoon. Tiikerien kuitti tuli seuraavassa vaihdossa Waltteri Mäkelän ampuessa Joona Kainulaisen syötön tarkasti yläpesään. Maalista lisävirtaa saanut kotijoukkue jatkoi hyvää tekemistä ja Juuso Salon ylivoimamaalilla numerot 4-3. Jyväskylän pojat tulivat vielä kerran tasoihin Henri Rossin sutaistua irtopallon vahvan ottelun pelanneen Joose Saatsin selän taakse. Ottelun voittomaali oli komea Samuli Alaluusuan tällättyä Karri Budden poikkarin maaliin.

Ottelun tilastot

Happee – Tiikerit 7-6 (4-0, 3-3, 0-3)

Toinen ottelu Jyväskylässä alkoi ensimmäisen tapaan kotijoukkueen hallinnalla. Tiikerit esiintyi avauserässä kurittomasti. Tasapaino kentällä heittelehti liikaa ja turhat höntyilyt aiheuttivat runsaasti vaarapaikkoja. Happee kiitti paikoista kovalla kädellä iskemällä neljä maalia.

Toinen erä alkoi Tiikereiltä vahvasti Mattias Kokljuschkinin tällätessä Lauri Alkin syötön maaliin alivoimalla. Kauan ei tarvinnut odottaa seuraavaa osumaa kun Mattias Kokljuschkin iski illan toisen osuman rankkarista. Pari minuuttia tästä ja Ville Pousi toi Tiikerit jo maalin päähän. Hyvä takaa-ajo kariutui erän lopussa muutamaan helppoon virheeseen joista kotijoukkue rankaisi kolmella maalilla. Tapahtumarikkaan erän jälkeen tauolle poistuttiin 7-3 numeroissa.

Päätöserä oli Tiikereiltä kypsää pelaamista. Tasapainoisella huolellisella tekemisellä kotijoukkue pidettiin pois paraatipaikoilta ja omia hyökkäyksiin lähtöjä tehostettiin onnistuneesti. Mattias Kokljuschkinin, Juuso Salon ja Ville Pousin maaleilla tilanne kaventui nopeasti numeroiksi 7-6. Erän loppuun saatiin luotua vielä maukkaita maalipaikkoja mutta kotijoukkueen maalissa hyvän otteluin pelannut Miro Tuomala onnistui pitämään maalin puhtaana.

Kolmas puolivälierä pelataan Tikkurilan Urheilutalolla ke 11.3 klo 19.00. Tervetuloa kannustamaan Tiikerit voittoon!

Vantaan Sanomat: Tikkurilan Tiikerien joukkueilla edessään kevään ratkaisupelit

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17