Tiikerit jatkaa taistelua A nuorten playoffs-peleissä

12.03.2015

A nuoret kohtasivat Happeen puolivälierien 3. ottelussa Tikkurilan Urheilutalolla keskiviikkona. Jyväskylän pojat hyödynsivät tasaisessa ottelussa maalipaikat paremmin ja ottivat toisen voiton.

Tiikerit – Happee 3-9 (1-2, 0-2, 2-5)

Happee tuli otteluun valmiimpana ja Tiikerien uinahdellessa vastustaja iski kaksi nopeaa maalia. Samuli Alaluusua herätti Tiikerit pelille iskemällä pallon tarkasti maaliin Ville Pousin syötöstä. Erän loppu oli tasaista taistelua ilman osumia.

Toiseen erään peli aktivoitui ja kummassakin päässä kenttää nähtiin vauhdikkaita ja vaarallisia tilanteita. Happee hyödynsi maalipaikat Tiikereitä tehokkaammin ja Oscar Salmisen ja Vili Liposen maaleilla erätauolle poistuttiin 1-4 numeroissa.

Päätöserään tuli hyvin latautunut Tiikerit ja Teemu Karjalaisen ylivoimaosumalla tilanne kaventui nopeasti numeroiksi 2-4. Joonas Lundell hyödynsi kotijoukkueen hyvänolon tunteen iskemällä seuraavassa vaihdossa maalin. Tiikerien kuitti oli nopea Samuli Alaluusuan tällättyä heti perään illan toisen osuman Joel Keskisen tarjoilusta. Tiikerit saivat maalista lisävirtaa ja seuraavat minuutit olivat kotijoukkueen täydellistä dominointia.  Happeen maalissa huippupelin pelannut Miro Tuomala oli kuitenkin muurina tiellä torjumalla kaikki Tiikerien yritykset. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin viimeisillä minuuteilla vierasjoukkueen iskiessä kaksi ylivoimamaalia ja yhden tyhjään Tiikerimaaliin.

Ottelun tilastot

Puolivälieräsarjan voitot on Happeelle 2-1. Neljäs ottelu pelataan Jyväskylässä lauantaina klo 18.30. Ottelua voi seurata netissä reaaliajassa.

Tiikerien voittaessa Jyväskylässä pelataan ratkaiseva viides ottelu Tikkurilan Urheilutalolla su klo 18.00.

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17