C2000 voittoputki jatkuu

23.11.2015

Tiikerit voittoon viime hetken maalilla, vaikka Oilers NG laittoi Tiikerit ahtaalle.

Otteluun valmistautuminen ei ollut paras mahdollinen ja se näkyi ottelun ensimmäisessä erässä. Tästä ei voi syyttää pelaajia ja niin kuin asiaan kuuluu, valmennus nosti käden pystyyn ottelun päätyttyä.

Mutta kyllä Oilerskin oli hereillä ja todella hyvä varsinkin ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä. Varsinkin Oilersin omassa päässä tilaa ei hyvillä sektoreilla ollut ja kun vielä vastustajan viimeisenä lukkona Otso Reunanen pelasi mallikkaan ottelun, joutui Tiikerit ensimmäiselle erätauolle 2-3 tappioasemassa.

Toiseen erään saatiin ryhtiliike aikaiseksi ja kahdella tehdyllä maalilla Tiikerit tuli tasoihin ja meni johtoonkin. Iltapäivän vierailija päästettiin peliin mukaan keskialueen helpoilla virheillä ja virheitä paikattiin rikkeillä. Nämä tuomarit poimivat pois ja ensimmäistä alivoimaa ehdittiin pelata pois vain 15 sekuntia kun toinenkin kotijoukkueen pelaaja laitettiin istunnolle pariksi minuutiksi. 3vs5 alivoima hoidettiin hienosti pois, mutta niin kuin monesti, vain 10sek toisen jäähyn päättymisen jälkeen vierailijat tasoittivat pelin 4-4:ään. Ja heti seuraavaan vaihtoon jälleen johtoon 4-5 josta mentiin erätauolle.

Kolmanteen erään peluutusta tiivistettiin ja erä oli täysin Tiikerien hallinnassa. Mutta lukuisista paikoista huolimatta palloa ei saatu Reunasen selän taakse. Myllytys oli kovaa, torjunnat kolmannessa erässä 4-16 vieraille ja Oilers käyttikin aikalisänsä ajassa 54.57. Mutta illan hahmo, Tiikerien työmyyrä Otso Hämäläinen kuitenkin kävi raapimassa tasoituksen puolitoista minuuttia myöhemmin. Ja vain 8 sekuntia edellisestä ehti kulua, kun Victor Nyberg vei Tiikerit 6-5 johtoon. Oilers kuitenkin tuli jälleen tasoihin ajassa 59.07 ilman maalivahtia.Tiikeri puolustuksen epäonninen purku osui omaan pelaajaan ja kimposi suoraan vastustajan lapaan. Näytti että jatkoaika olisi edessä, mutta Niklas Kuisman todella maltillinen peli avasi vielä yhden mahdollisuuden ja Otso Hämäläinen rankaisi Kuisman poikittaisesta tarjoilusta voittolukemat 7-6 vain 15sek. ennen ottelun päätössummeria. Kolmas erä voitettiin siis 3-1 ja kaksi sarjapistettä jäivät Tikkurilaan.

Ottelun parhaitaTiikereitä, virheiden värittämässä pelissä, olivat Hämäläisen lisäksi torjuntavuorossa ollut Jere Koivu ja illasta toiseen varmoja otteita esittävät Niklas Kuisma ja Mikko Yli-Kojola. Varsinkin toisen erän alivoimalla Koivu otti muutaman game winnerin ja summasi ottelussa 20 torjuntaa. Syyskierros lähenee loppua, ensi viikonloppuna mennään taas.

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17