A nuoret tarjosivat melkoisen maalikimaran tuloksena voitto ja tappio

24.11.2015

A nuoret tarjosivat melkoisen maalikimaran Josbaa ja Oilersia vastaan viikonloppuna. Lauantaina Josba ei pysynyt liukkaasti liikkuvien, tehokkaasti ja kurinalaisesti pelanneiden Tiikerien kyydissä mukana ja hävisivät selkein 10-1 numeroin. Sunnuntaina Tiikeripojat heräsivät Oilers-peliin liian myöhään ja sinnikäs takaa-ajo ei aivan riittänyt tuloksena 10-11 tappio.

Tiikerit-Josba 10-1 (2-1, 6-0, 2-0)

Ensimmäinen erä oli tunnustelua ja erätauolle poistuttiin Tiikerien 2-1 johdossa. Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Ilari Hakala ja Karri Budde alivoimalla.

Toiseen erään kotijoukkue tuli vahvalla intensiteetillä, liikettä ja terävyyttä lisättiin jolloin Joensuun pojat tippuivat kyydistä. Maalikimaran aloitti Joel Keskinen joka iski muurin edestä tarkasti pallon häkkiin. Tästä 10 sekunttia ja Toni Kalteva tälläsi Juuso Salon vapauttavasta syötöstä pallon ilmasta maaliin. Tästä minuutti ja vuorossa oli Joni Lomakinin näyttävä yksilösuoritus, upea uinti laidasta muutaman harhautuksen kautta maalille, maalivahti kahville ja pallo näyttävästi kattoon. Kaksi seuraavaa osumaa syntyivät yliboimalla maalintekijöinä Joackim Laakkonen ja Juuso Salo. Tehokkaan kakkoserän viimeisen pukukoppimaaliin viimeisteli Leevi Loippo takatolpalta Joni Lomakinin tarkasta tarjoilusta pelikellon näyttäessä 39.57.

Päätöserässä kotijoukkue kaunisteli loppunumeroiksi 10-1 illan tehomies Ilarin Hakalan iskiessä isäntien kummatkin maalit.

Ottelun tilastot

Selkeän voiton jälkeen Tiikerit matkasivat Oilersin vieraaksi Esport Areenaan sunnuntaina. Liekö hyvänolon tunne Josba pelistä vai mikä mutta peliä ei saatu toivotulla tavalla käyntiin.

Oilers-Tiikerit 11-10 (4-2, 3-3, 4-5)

Kotijoukkue tuli peliin hyvällä jalalla ja kun maalipaikoissakin oltiin tehokkaita tulostaululla oli 35 minuutin kohdalla jo tukalat 7-2 numerot. Tiukassa paikassa Tiikeripojat terästäytyivät hienosti ja vahvan ylivoimapelaamisen myötä noustiin tasalukemiin 8-8 pelikellon näyttäessä 50.26.

Vauhdikas tapahtumarikas ottelu sai harmittavan lopun kun viimeisellä kympillä pelaajia passitettiin kahden nimuutin istunnolle kolme kummastakin joukkueesta. Kotijoukkue hyödynsi sekavan tilanteen tehokkaammin iskemällä yhden maalin enemmän ja näin pisteet jäivät Espooseen numeroin 11-10. Tiikerien tehomies oli Joackim Laakkonen tehoin 3+2.

Tiikerien pelit jatkuvat viikon päästä kun Tikkurilan Urheilutalolle saapuu vieraaksi Indians ma 30.11 klo 19.30. Tervetuloa katsomoon!

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17