Tasainen taistelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen pistejakoon

15.12.2015

A nuoret päättivät ensimmäisen sarjakierroksen nousijajoukkue Rangersia vastaan Tikkurilan Urheilutalolla sunnuntai-iltana. Vauhdikas runsasmaalinen ottelu päättyi vieraiden loppurynnistyksen jälkeen pistejakoon.

Tiikerit - Rangers 9-9 (3-2, 2-2, 4-5)

Tunnustelevan alun jälkeen vieraiden Teppo Salo aloitti maalinteon ajassa 3.23. Kotijoukkue ei kauan takaiskua märehtinyt Karri Budden tasoittaessa pelin heti seuraavassa vaihdossa. Minuutti tästä ja Rasmus Håkans vei vieraat 1-2 johtoon. Isäntien Karri Budde huudatti hetken päästä toistamiseen runsaslukuista kotiyleisöä iskemällä pelin tasoihin. Avauserän viimeinen maali oli kaunista katseltavaa Mikko Urataipaleen tällätessä Arttu Mäkelän juonikkaan syötön häkkiin ajassa 19.22.

Toinen erä käynnistyi avauserän tapaan vieraiden Teppo Salon maalilla ja Karri Budden nopealla kuitilla. Tasaisen vauhdikkaan erän seuraava osuman viimeisteli Leevi Auranen Valtteri Laineen tarjoilusta ajassa 38.14. Vieraat hyödynsivät kotijoukkueen hetkellisen hyvänolon tunteen ja Samu Anderssonin 4-5 kavennusmaalilla poistuttiin erätauolle.

Päätöserästä muodostui melkoinen näytelmä. Maalitehtailun aloitti Rangers Jere Kivisen iskiessä rankkarin varmasti maaliin ajassa 47.25. Kotijoukkue sai tästä kiukkua ja otti pelin täydellisesti haltuun tuloksena kolme pikamaalia kahteen minuuttiin. Maalintekijöinä Otto Blomqvist, Leevi Auranen ja Joackim Laakkonen. Vieraat heräsivät takaiskuista taistelemaan ja Samu Anderssonin osumalla tilanne kaventui 8-6 pelikellon näyttäessä 55.39. Otto Blomqvistin iskiessä pallon tyhjään maaliin ja isännät 9-6 johtoon kaikki näytti enemmän kuin hyvältä ajassa 58.18. Mutta erän viimeiset hetket oli Rangersin. Vieraat pelasivat taidokkaasti ilman maalivahtia ja onnistuivat yhden miehen ylivoimalla löytämään maalipaikat ja iskivät kolme häkkiä ja pelin tasoihin. Jatkoajalla vauhti ja tunnetaso laskivat ja todelliset maalipaikat jäivät puuttumaan.

Ottelun tilastot

A nuorten seuraava ja samalla vuoden viimeinen ottelu on Erää vastaan Tikkurilan Urheilutalolla la 19.12 klo 17.00. Luvassa on varmasti hieno taistelu jota kannattaa tulla katsomaan. Kummatkin joukkueet ovat ensimmäisen kierroksen jälkeen tasaisen sarjan kärkijoukossa Erä toisena kaksi pistettä neljäntenä majailevaa Tiikereitä edellä. Sopivasti kiukkua kotijoukkueen peliin tuo varmasti kauden ensimmäinen kohtaaminen Mosahallissa missä Erä oli parempi numeroin 10-3.

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17