Voitolla kevätkauteen

12.01.2016

Uusi vuosi aloitettiin tiukalla voitolla KooVeestä.

Tiikereiden kolme kentällistä pelasivat hyvin tasaisesti, jokainen kenttä teki tulosta mutta myös helppoja virheitä. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 17 sekunnin pelin jälkeen, mutta iloa riitti puolisen minuuttia kun taululla oli 1-1 lukemat. Keskialueen menetys ja 3vs2 hyökkäys jonka vierailija käytti hyväkseen. Seuraavan maalin teki vierailija, jälleen keskialueella pallo vastustajalle ja laidasta noussut pelaaja ampui helpon näköisesti etukulmasta sisään. Ikiliikkuja Nyberg kävi päättämässä omalta alueelta lähteneen spurtin kahden KooVee puolustajan välistä taka-alakulmaan ja siirsi pelin jälleen tasoihin. Perinteinen maalin jälkeinen vaihto toi vielä johtomaalin kotijoukkueelle ajassa 9.44 kun Niklas Kuisman kaukolaukaus upposi omalta kenttäpuoliskolta hyvän maskipelaamisen avustamana maaliin.

Toinen erä alkoi melko surullisesti kuin ajassa 21.23 KooVee rankaisi ilmaisesta pallon luovutuksesta pelin tasoihin. Erän ja pelin puolivälissä Tiikerit sai vapaalyönnin jossa Leevi Honkasen laukaus osui muuriin mutta Victor Nyberg siirsi paluupallon sisälle. Enempää maaleja ei erässä tehty ja Tiikerit tauolle 4-3 johdossa.

Kolmannessa erässä Tiikerit otti pallohallinnan itselleen ja pääsi paremmin hallitsemaan kenttätapahtumia. Erän alkupuolella Otso Hämäläisen suoraan Veeti Valajärven syötöstä lähtenyt laukaus upposi verkon perille ja Tiikerit siirtyivät 5-3 johtoon. Tiikerit jatkoivat nöyrää pelaamista ja piti palloa. KooVee sai kolme perättäistä jäähyä, osan aiheesta, osan ehkä ei iltapäivän linjan mukaisesti. Tiikerit ei pystynyt käyttämään kahta ensimmäistä hyväkseen ja kyllä KooVeen maalissa pelannut Oskari Sillanpääkin otti todella hienoja ja tärkeitä koppeja. Kolmas yv kuitenkin toi tulosta kun Peetro Hagströmin one timer lähti juuri sopivan korkuisena kohti takakulmaa ja upposi maaliin. Tilanne turvallisen tuntuinen 6-3 ja kun palloa pidettiin niin ei vastustaja päässyt tuottamaan pallolla juurikaan vaarallisia paikkoja. Ajassa 55.54 edellisen maalin syöttänyt Aleksi Kanerva teki 7-3 lukemat Teemu Dahlströmin esityöstä. Peli oli selvä, ei tarvitse enää pelata, Tiikereiltä unohtui että pelataan 60 min tehokasta peliaikaa ja neljä minuuttia on salibandyssä pitkä aika. Palloa alettiin kuskailla, menettää, roiskia vastustajalle ja kentällä ryntäiltiin kuin päättömät kanat. KooVee käytti hyvin Tiikeri hölmöilyt hyväkseen. Ajassa 58.30 peli olikin jo 7-5 ja vierailijoiden valmennus otti aikalisän. Aloitus voitto ja välitön 5vs6 pakkopeli pyörimään joka tuottikin tulosta, kun purkupallo osuu onnekkaastikkin vastustajan jalkaan ja jää pomppimaan maalin edustalle jossa vapaana ollut KooVee pelaaja siirtää reikäpallon verkkoihin kun peliä on jäljellä 42 sekuntia. KooVee saa vielä hirvittävän mylläkän aikaiseksi mutta Tiikerit kestää loppun rynnistyksen ja voitaa lopulta 7-6.

Tästä on hyvä jatkaa, ehjät 56 minuuttia saatiin pelattua ja vaikka lopun löysäily meinasi kostautua, niin toiminee kuitenkin hyvänä herätyksenä, kevät kausi on alkanut.

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17