III-erän 9 maalilla voitto kotiin

17.01.2016

Iltapäivän ihmeellinen ottelu!
Kotijoukkue lähti otteluun uusitusta pukukopista. Paikat olivat sekaisin niin kopissa kuin kentälläkin. Iltapäivän vierailla oli ensimmäisessä erässä yksi maalintekopaikka ja sen he käyttivät hyväkseen. Tilanne lähti vielä Tiikeripelaajan läpiajosta, jossa pallo kuitenkin meni ohi maalin ja muutama sekunti myöhemmin pallo kaivettiin omasta maalista. Toinen Ilveksen tekemä maali tuli rangaistuslauksesta. Tauolla tilanne 2-2.

Toinen erä oli, no ihmeellinen. Erän ensimmäinen puolikas nyhjättiin ilman oikeastaan mitään tapahtumia, kunnes alkoi vierailijoiden painostusjakso. Ilves latoi palloa maaliin aina kun siihen tuli pienikin paikka. Ilves teki vajaaseen kymmeneen minuuttiin neljä häkkiä kun vastaavasti kotijoukkue sai paikoistaan vain ylivoimalla pallon kerran sisään.

Kolmanteen erään Tiikerit tiivisti peluutusta ja pakkaa jaettiin uusiksi. Ne joilla tänään kulkee ne pelaa. Erään tuli sähäkästi liikkuva ja taisteleva kotijoukkue ja kun rapataan niin roiskuu. Ensimmäiseen vaihtoon Tiikerit alivoimalle ja pallo kaivettiin maalista, tilanne 3-7 ylivoimalla kun 40.34 peliä pelattuna. Osa katsomosta oli jo illan teeman mukaisesti, ihmeellisesti luovuttamassa sarjapisteitä vieraille ja vieläpä toistamiseen tällä kaudella. Seuraavaan vaihtoon tuli pyörremyrskyn näköinen Tiikeri jengi, jonka kapelimestarina toimi 3+1 tehot pyöritellyt Tasmaanian tuholaista muistuttanut illan hahmo, Otso Hämäläinen. Vaihtoon maali ja kun heti seuraavaan vaihtoon tehdään toinen niin peli 5-7 kun kello oli mennyt 58 sekuntia eteenpäin. Ilves ottaa aikalisän kun erää pelattu vain 1.32. Aikalisän jälkeiseen vaihtoon jälleen alivoima ja pallo kaivettiin maalista 5-8. Ihmeellinen iltapäivä alkoi kääntyä illaksi ja se oli tällä kertaa kylmenevä ja nopeasti pimenevä vierailijoille. Tiikereiden pyörremyrsky toi lunta Ilves tupaan 12 minuuttiin seitsemän kertaa ja pisteet jäi laajennettuun pukukoppiin lukemin 12-8.

Pelissä tänään onnistui Hämäläisen lisäksi Leevi Honkanen (3+0) sekä komean rl-maalin ottelun lopussa leiponut Mikko Ylikojola.

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17