Tiikerit hyytyi pahan viikon päätteeksi!

30.01.2016

Edellisen viikonlopun vieraspeliin alkanut flunssa ja sairastumiskierre jatkui todella pahana koko menneen viikon. Lähes jokaisen pelaajan ja joukkueen toimihenkilon kiertänyt kuumesairaus harvensi viikolla rivejä sen verran, että treeneissä jouduttiin ottamaan mukaan jopa pelaajien vanhempia, että saatiin joku harjoite ja pienpelit aikaiseksi. Loppuviikkoa kohden tilanne alkoi hieman helpottaa, ja vielä keskiviikkona mietittyä ottelusiirtoa ei kuitenkaan lähdetty toteuttamaan. Mennään niillä ketkä kynnelle kykenisi, mutta suurin osa joukkueesta oli edelleen toipilaana. Kun tammikuu ollaan vielä treenattu fyysisesti kovaa, niin pahin pelko oli poikien jaksaminen täydet 60 min.

Ottelu alkoi loistavasti, pallottomana tehtiin töitä kovaa ja peli rullasi eteenpäin niin kuin kopissa oli käyty läpi. Aamulla pelaavat kaksi ketjua laitettiin vielä uusiksi ja maalipaikkoja luotiin tasaisen tappavasti. Päivän vastustaja KRP Nokialta ei tuntunut pääsevän pois omalta kenttäpuoliskolta. Ensimmäinen erä 5-1 kotijoukkueelle.

Toiseen erään tuli kovaa prässäävä vierasjoukkue ja kun Tiikereiden avauspelaaminen tyrehtyi poikkeuksetta huonolaatuiseen syöttöön tai helppoon menetykseen, joutui kotijoukkue kyykkimään pitkiä jaksoja omassa päädyssä. No kyykkiminen syö voimia ja toipilaana pelannut joukkue alkoi hyytyä jo ottelun puolessa välissä. KRP kävi päälle kuin yleinen syyttäjä ja kun omaa peliä ei saada toimimaan, käytti vieraat paikkansa hyväkseen. Toinen erä 0-3 vieraille ja itsensä väsyttänyt Tiikerilauma tauolle 5-4 johdossa.

Kolmanteen erään painotettiin huolellisuutta omassa pallollisessa pelissä. Ensimmäiset vaihdot jo näyttivätkin suuntaa parempaan päin, mutta synkkä minuutti ja 12 sekuntuntia jossa tehtiin kolme maalia Tiikeri häkkiin ja taululle oli vaihdettu salaman nopeasti 5-7 lukemat. Väsymys lisää virheherkkyyttä, mutta kyllä nyt johtoasema luovutettiin melko helposti. Nyt alkoi jalka ja mielikin painaa joten oli jo pakko ottaa mukaan myös viikolla treenaamattomia, vielä toipilaita pelureita jotta mukaan saataisiin, no ei tuoretta mutta tuoreempaa jalkaa. Sentteri toipilas Jori Lappalainen tulikin pirteästi kehään iskien kaksi nopeaa maalia todella hienoilla laukauksilla. Tiikereiden harmiksi KRP sai tehtyä 7-8 voittomaalin vain parikymmentä sekuntia ennen erän loppua. Väsyneen viisikon väsyneistä otteista lähtenyt tilanne päättyi pallon lirumiseen maalinedustatilanteesta juuri ja juuri maaliin saakka. Pelko toteutui, ei jaksettu täyttä tuntia.

Vaikka tulos jäi laihaksi, niin varsinkin pelin ensimmäinen erä oli hyvää peliä. Nyt täytyy levätä, hoitaa pojat taas kuntoon ja kohti seuraavaa peliä. Hattua nostetaan joka juniorille, ketkä olivat mukana tänään, tiedetään ja nähtiin että kaikki mitä oli annettavissa annettiin kentällä. Tämä oli kuitenkin hieno taistelu josta ei saatu pisteitä.

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17