Miehet aloitti vuoden hienosti Blackbirds voitolla!

15.01.2017

Vuosi käynnistyi miesten edustuksen osalta vieraspelillä Blackbirdiä vastaan Campo Centerissä. Tiikerit saalistivat tasaisen taistelun jälkeen kaksi tärkeää sarjapistettä numeroin 3-5.

Tiikerit tuli otteluun vahvasti ja Olli Rinne iski läpiajosta pallon hallitusti maaliin ajassa 01.26. Pari minuuttia tästä ja sama herra oli jälleen pahanteossa.Tällä kertaa pallo rannarilla pömpeliin. Kotijoukkue nousi takaiskuista peliin mukaan ja 1-2 kavennus nähtiin lopulta ajassa 16.02 Janne Uotilan iskiessä Eetu Sirkan tarkasta tarjoilusta pallon läheltä maaliin.

Toinen erä oli tasainen kummankin onnistuessa kerran maalinteossa. Maalivahdit Tero Kuusinen ja Henry Forsblom pelasivat erinomaisesti ja olivat osallisia vähämaaliseen peliin. Kotijoukkueen tasoitusmaalista vastasi Ossian Väisänen ajassa 25.05. Kauan ei kotijoukkueen iloa kestänyt Ville Pousin kuitatessa heti seuraavalla minuutilla numeroiksi 2-3 pelikellon näyttäessä 26.46.

Tiikerit tuli päätöserään päättäväisesti hakemaan voittoa. Miska Malinen näytti vahvuutensa iskemällä vahvan kanttauksen päätteeksi pallon estelyistä huolimatta tarkasti verkon perukoille ajassa 41.57. Joonas Koskinen toi kotijoukkueen vielä kerran peliin mukaan kaventamalla tilanteeksi 3-4 ajassa 46.21. Lopullisen sinetin ottelulle iski Tomi Palin ajassa 59.59.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit vankisti asemiaan sarjan kakkospaikalla. Sarjakärki PSS on pisteen edellä ja kolmantena oleva Blackbirds kolme pistettä perässä. Pelit jatkuvat la 21.1 Tiger Sport areenalla Piratesia vastaan klo 15.00. Tervetuloa paikalle!

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17