Tiikerit Divariin!

10.04.2017

Tiikerit voitti Divarikarsintojen viimeisellä kierroksella PHSB:n otteluvoitoin 2-0 ja nousi ensi kaudeksi Divariin.

Valokuva: Juha Järvenpää

Karsintasarja käynnistyi huikean jännittävällä 6-7 jatkoaikavoitolla Lahden Suurhallissa lauantaina. Tiikerit oli avauserän jälkeen jo huolestuttavassa 5-0 tappioasemassa. Toisessa erässä Tiikerit pääsi peliin mukaan ja kavensi tilanteeksi 6-3. Päätöerän loppu oli todellinen trilleri Tomi Palinin iskiessä ilman maalivahtia kuudella kenttäpelaajalla kaksi maalia ja pelin tasoihin 6-6 aivan ottelun loppuhetkillä pelikellon näyttäessä 58.40 ja 59.59. Jatkoajalla Tiikerit oli vahvempi ja Jiri Tikkanen iski 6-7 voittomaalin ajassa 62.30.

Ottelun tilastot

Sunnuntaina Tiikerit näytti jälleen venymiskykyä tärkeässä paikassa. Runsaslukuinen kotiyleisön 490 siivittämämä Tiikerit käänsi 2-4 tilanteen päätöserässä 6-4 voitoksi. Ottelun voittomaalin 5-4 iski Christian Remes ajassa 59.24.

Valokuva: Tiikerit

Ottelusarja oli vauhdikas ja viihdyttävä eikä jättänyt varmasti ketään kylmäksi. Jännitystä riitti kummassakin pelissä viimeiselle minuutille asti. Kiitokset PHSB:lle tiukasta ottelusarjasta!

Oman hienon lisäään ottelusarjaan toi faniryhmä jotka matkasivat Lahteen omalla bussilla. Suuret kiitokset! Toitte otteluihin tunnelmaa ja olitte se tärkeä kuudes pelaaja tiukoillakin hetkillä.

Juhani Järvenpää ottelukuvat

Anna-Maria Mäkelän ottelukuvat

Vantaan Sanomat uutinen: Tiikerit kapuaa sarjatasoa ylemmäs

Valokuva: Juhani Järvenpää

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17