Tiikerit voitti karsinnoissa ErVi Akatemian ja pelaa Divaria myös ensi kaudella!

10.04.2018

Tikkurilassa Urheilutalolla pelataan Divaria myös ensi kaudella! Tiikerit voitti ratkaisevassa kolmannessa karsintapelissä ErVi Akatemian Mosahallissa numeroin 3-4. Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena, edellispäivän vahva loppukiri ja nousu viimeisillä minuuteilla viiden maalin takaa maalin päähän antoi lisäbuustia ratkaisupeliin.

Kaksi ensimmäistä erää oli ensimmäisen voitto-ottelun kaltaista. Tiikerit oli kotijoukkuetta tehokkaampi ja yllätyksellisempi maalipaikoissa ja kahden erän jälkeen tilanne oli Tiikereille 1-4. Päätöserään kotijoukkue viritti pienen kirivaihteen päälle mutta Tiikerien tiivis viisikko kesti ja loppusummerin soidessa Tiikerit pääsi juhlimaan Divaripaikkaa!

Ottelusarjan voitto oli kova suoritus Tiikereiltä! Sopupelisotku, siitä langetetut tuomiot, niiden perumiset, vastustajan vaihtuminen ja siitä seurannut runkopäivien siirtäminen viiden viikon päähän viimeisestä runkosarjapelistä 3.3. ei ollut ideaali tilanne näin tärkeisiin peleihin valmistautumisessa. Näistä huolimatta tai juuri siksi Tiikerit pelasi tärkeimmillä hetkillä ja vajaalla rosterillakin erinomaisesti!

Kiitokset ErVi Akatemialle ottelusarjasta, paikallispelit houkuttelivat paikalle hyvin katsojia ja jännitystä riitti viimeisen pelin viimeiselle sekunnille asti!

Ratkaisupelin tilastot

Juhani Järvenpään kuvat

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17