Toinen piste espooseen

09.02.2015

Miesten pelit jatkuivat FLOB:ia vastaan Tikkurilan Urheilutalolla sunnuntaina. Poikkeuksellisesti parketilla pelattu ottelu päättyi nihkeän esityksen jälkeen tasalukemiin 5-5.

Tiikerit – FLOB 5-5 (1-2, 3-1, 1-2, 0-0)

Tiikerit tuli avauserään vahvasti ja Joona Marjasen laukauksella kotijoukkue siirtyi johtoon. Vastaiskuihin keskittynyt ja urheasti taistellut espoolaisjoukkue sai erän lopussa pelijuonesta kiinni ja kahdella maalilla erätauolle poistuttiin 1-2 numeroissa.

Tiikerit tuli toiseen erään hyvällä peli-ilmeellä. Pallosta pidettiin hyvää huolta ja vastustaja joutui rikkomaan pysyäkseen liukkaiden Tiikeripelaajien vauhdissa mukana. Hyvä tekeminen palkittiin Olli Rinteen tasoitusmaalilla heti erän alkuun. Seuraavan maalin iski vieraiden tehomies Otto Vainikka ylivoimalla maalin edestä. Erän lopussa kotijoukkueelle tarjottiin kahta ylivoimaa ja tulosta syntyi Juuso Salon ja Olli Rinteen tällätessä Tiikerit 4-3 johdossa erätauolle.

Päätöserä oli Tiikerien hallintaa mutta vastustaja oli terävämpi maalipaikoissa. Ottelun kulminaatiopiste nähtiin Tiikerien ylivoimalla vastustajan iskiessä vastaiskusta av-maali. Tiikerien kuitti tuli nopeasti Mattias Kokljuschkinin lataessa kaukaa Tiikerit jälleen maalin johtoon. Vieraiden taistelu palkittiin seuraavassa vaihdossa Kalle Vainikan iskiessä terävän käännön päätteeksi pelin tasoihin.

Jatkoajalla vieraille tarjottiin vielä ylivoimaa mutta kotijoukkueen uhrautuva peittopeli esti espoolaisten maalinteko yritykset.

Ottelun tilastot

Miesten seuraava peli on sarjakärki HIFK:ta vastaan Tikkurilan Urheilutalolla pe 13.2 klo 19.30. Tervetuloa katsomoon!

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
22.04.2022Suomisarjan nousukarsinnat vs Imatran Voima käynnistyvät! Tikkurilan Urheilutalolla pelataan su 24.4 klo 19.
07.04.2022Tiikerit II Suomisarjan nousukarsintoihin!