VFT - Naiset II (2 - 5)

Aika: 18.10.2008 12.00
Paikka: Kerava Areena
Sarja: Naisten II-divisioona

Tiikerit johti avauserän jälkeen 2-0. Ensimmäistä maalia ennen Mia nappasi pallon vastustajan veskarin käden alta ja nosti pallon maalin yläkulmaa kohti. Veskari sylki pallon maalin eteen, josta Ellu hutaisi pallon verkon perälle. Toisessa maalissa Emma veti puolustajan tontilta pallon maalille, jossa maskissa seissyt Venla ohjasi pallon veskarin längistä sisään. Sintti näytti omalla maalilla, mistä kana pissii, eikä päästänyt palloa kertaakaan selkänsä taakse.

Toisen erän ensimmäinen maali oli toisinto edellisestä: Kaisa laukaisi pallon kaukaa maalille ja jälleen maskipelaaja Venla ohjasi vedon maaliin. Kolmen maalin taka-asema ei lannistanut vastustajia, vaan he aloittivat tiukan kirin päästen jo maalin päähän (3-2).

Kolmannen erän alkupuolella nähtiin joukkuepelaamista parhaimmillaan. Pallo kulki ykköspoikkisyötöillä pelaajalta toiselle päätyen lopulta vastustajan maaliin (Sunttu-Venla-Kaisa-Ellu). Vajaa minuuttia myöhemmin, Anne pelatessa maskissa, Mia veti Emman nappisyötön veskarin längistä maaliverkkoon. Tässä tilanteessa (5-2) vastustaja otti aikalisän, jonka jälkeen se vaihtoi karvauksen korkeaan ja aggressiiviseen. Ne, jotka olivat tähän mennessä säästyneet lyönneiltä ja poikittaiselta mailalta, saivat viimeistään nyt kokea tuomarilinjan löysyyden. Koska tilanne sai poskipään lihakset kiristymään, käyttivät Tiikerit aikalisänsä ajassa 42.15. Pelin rauhoittaminen ja puolustuspään tiukka kontrolli takasi joukkueelle kauden ensimmäiset sarjapisteet. Peli oli JOUKKUEpelaamista parhaimmillaan. Voitto ansaittiin, koska pelattiin yhtenäisinä ja iloisina viisikkoina sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.