Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Naiset II - FLOB (3 - 4)

Aika: 18.10.2008 15.00
Paikka: Kerava Areena
Sarja: Naisten II-divisioona


Ensimmäinen erä oli hyvää ja siistiä peliä puolin ja toisin. Sintti venyi ihmetorjuntoihin ja maalin eteen juosseet pelaajat saatiin pidettyä kuin ihmeen kaupalla. Tästä huolimatta flobilaiset onnistuivat tekemään maalin kun taas tiikerinaisten vedot viuhuivat vastustajan maalin ohi.

Toisen erän synkkä hetki koettiin Annen loukattua nilkkansa niin pahasti, ettei hän pystynyt enää jatkamaan. Hyvin toimineet laituriparit menivät sekaisin, mutta sillä mennään, mitä käytettävissä on. Erän puoliväliin mennessä vastustaja onnistui maalinteossa vielä kahdesti ja kasvattamaan johtoaan entisestään (3-0). Tästä taka-asemasta olisi huonompi joukkue voinut lannistua ja hermostua, mutta Tiikerit ei. Seurasi näytös ”Mitä sisu ja taistelu tarkoittavat” ja show’n maestrona hyöri peliuransa ensimmäisen hattutempun tehnyt Venla. Ensin Emma antoi loistavan syötön malintekosektorille ja Venla laittoi maaliverkon kääntölaukauksella tötterölle.

Kolmannen erän alussa syntyi toinen maali vastustajan syötettyä pallon Venlan lapaan ja hänen kiittäessä siitä vetämällä pallon yläriman kautta pömpelin sisään. Tasoittavaa 3-3 -maalia edelsi Ninnin pallonriisto vastustajan pakeilta ja syöttö sektorille, josta Venla iski pallon oikeaan osoitteeseen. Joukkue olisi olut tyytyväinen tasapeliin, mutta kaikkien pelaajien hermot eivät pitäneet. 41:llä peliminuutilla Ellu sai kädellä pelaamisesta kaksiminuuttisen ja näin FLOB pääsi pyörittämään ylivoimapeliä. Pallo kiersi rauhallisesti pelaajalta toiselle ja reilun minuutin pyörityksen jälkeen se löysi tiensä maaliin. Seurasi Tiikereiden aikalisä, minkä jälkeen maalivahti otettiin pois ja vastustajaa painostettiin kuudella kenttäpelaajalla. Kolmiminuuttisen aikana saatiin hyviä vetopaikkoja pelin pyöriessä pelkästään vastustajan päädyssä, mutta tasoitusmaali jäi puuttumaan. Lähellä ollut piste menetettiin kontrolloidummin pelanneelle vastustajalle omaa peliämme häpeämättä.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 109:45VastustajaEi syöttäjää
0 - 217:45VastustajaEi syöttäjää
0 - 320:29VastustajaEi syöttäjää
1 - 325:03Keskisarja VenlaTillander Emma
2 - 331:20Keskisarja VenlaEi syöttäjää
3 - 339:08Keskisarja VenlaKykyri-Karjalainen Ninni
3 - 4 (yliv.)42:59VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
41:41Keskisarja Elina2 min
Torjunnat:
Ranki Sinimaaria: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Ylander Mari
Maalivahti
3Korhonen Leena
Hyökkääjä
5Kykyri-Karjalainen Ninni
Hyökkääjä
6Kaunola Arja
Hyökkääjä
7Tillander Emma
Puolustaja
9Salminen Anne
Hyökkääjä
12Keskisarja Venla
Hyökkääjä
12Keskisarja Elina
Hyökkääjä
12Saukkoinen Ulla
Puolustaja
15Kurvinen Mia
Hyökkääjä
20Lehtonen Sini
Hyökkääjä
20Tervomaa Kaisa
Puolustaja
23Luuri Sanna-Mari
Puolustaja
40Ranki Sinimaaria
Maalivahti