Loviisa - Naiset II (3 - 1)

Aika: 9.11.2008 13.00
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Naisten II-divisioona

Vaikka lopputuloksesta voisi muuta päätellä, oli peli yksi kauden parhaista peleistä. Fiilis oli uskomattoman hyvä ja pelaaminen oli hauskaa. Pelissä mentiin niin lujaa ja loppuun asti, että muutaman kerran jouduttiin kaukaloa kokoamaan uudelleen. Peli pysyi kuitenkin puhtaana, joten koko turnauksen hyvin viheltäneiden tuomareiden ei tarvinnut antaa yhtään jäähyä.

Peli kulki hyvin molemmilla joukkueilla eikä kunnon pyörityksiä saatu ollenkaan aikaan. Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä vastustaja onnistui maalinteossa kahdesti. Kolmannen erän alussa Loviisa karkasi jo 3-0 johtoon PSS-vahvistuksen innostuttua syöttämään ja tekemään maalin. Aikku (kuvassa) -Lennu -akselin avulla saimme vähän kaunistettua tulosta ja kirittyä lopullisen maalieron kahteen maaliin.