VK-95 - Naiset II (2 - 4)

Aika: 30.11.2008 10.00
Paikka: Järvenpää Areena
Sarja: Naisten II-divisioona

Peli alkutahdit määräsi Tiikerit. Tempo lohkon kärkijoukkuetta vastaan oli hyvä, vaikka alkuun piti karvata varovaisesti ja huolellisesti. Kuvaavaa oli, että Tiikereiden maalia vartioinut Mari koski palloon ensimmäisen kerran ajassa 10.30.

Pelin ensimmäinen maali syntyi Ninnin kovasta rannevedosta, jonka Maija viimeisteli maalivahdin längistä sisään. Toiseen maaliin Sini antoi poikkikentän syötön, jonka Lennu nosti takatolpalta tyhjään maaliin. Pahoja tilanteita syntyi luonnollisesti myös omassa päädyssä, mutta Marin nopeat kädet estivät kaikki ylämummovedot. Pahin tilanne oli vastustajan vapari ihan maalin edestä, mutta se veto kilpistyi onneksi muuriin.

Erätauolla Sunttu muistutti hyökkääjiä porrastamisesta. Tästä huolimatta vastustaja onnistui tekemään maalin, koska kaikki hyökkääjät olivat liian ylhäällä ja puolustajat jätettiin yksin. Erän lopulla vastustaja sai jäähyn mailaan lyömisestä. Ykkösketju pyöritti ylivoimaa laitoja pitkin, mutta vetoja maalille saatiin yhteensä kolme eikä YV-maalia syntynyt. Erä vastustajalle ja maalitilanne 1-2.

Kolmannessa erässä nähtiin pelin hienoin yksilö- ja ketjusuoritus. Ensin Ninni kuljetti pallon koko kentän poikki mm. kaukalon laitojen päällä! Juoksu oli niin nopeaa, että vastustajan lähin pelaaja jähmettyi henkisesti ja lopetti pelaamisen kesken. Ketjukaveri Maija pysyi kuvioissa mukana ja hän meni maalille odottamaan syöttöä. Koska maalivahtikin ennakoi syöttöä, veti Ninni itse ja pallo upposi vastakkaiseen yläkulmaan. Sinin ketju vastasi hienosta  viisikkopelistä, joka edelsi neljättä maalia. Huolella jatketut syötöt (Emma-Sunttu-Sini-Lennu) tavoittivat maalin edestä Aikun, joka pelasi tilanteen loppuun tehden kolmannesta riparista maalin. Tästä kimpaantuneena vastustaja alkoi karvata korkealta kahdella ja onnistui kertaalleen maalinteossa: pallollinen pelaaja nousi maalin takaa, Ellu vaihtoi väärään pelaajaan ja Marilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin palauttaa pallo peliin selkänsä takaa. Melkein heti maalin jälkeen vastustaja sai jäähyn mailan nostamisesta ja loppuerän ajan pallo pyöri enemmän tai vähemmän huolella vastustajan päädyssä.

Kuvassa joukkue pusertaa Ninnin johdolla mailalämppäriä, jolla pelaajat saadaan siihen iskuun, että jatkossa voitetaan kaikki vastustajat!

0 - 108:39Korhonen MaijaKykyri-Karjalainen Ninni
0 - 211:01Korhonen LeenaLehtonen Sini
1 - 223:08VastustajaEi syöttäjää
1 - 332:10Kykyri-Karjalainen NinniEi syöttäjää
1 - 437:08Kaunola ArjaLehtonen Sini
2 - 442:24VastustajaEi syöttäjää
29:09Vastustaja2 min
43:46Vastustaja2 min