Naiset II - Old Stars (4 - 2)

Aika: 30.11.2008 14.00
Paikka: Järvenpää Areena
Sarja: Naisten II-divisioona

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Tiikereitä kirvelevään 2-3 tappioon. Haavat on nuoltu ja välissä opittu jotain uuttaa, joten tänään ei kotiinviemiseksi kelpaisi kuin voitto.

Peli alkoi varsin vakuuttavasti Tiikereiden päästyä kolmen maalin johtoon ennen kuin peliä oli ehditty pelata kymmentä minuuttia. Ensimmäinen maali syntyi vaparista Ellun syöttäessä Maijalle, jonka tarkka veto suhahti maalivahdin längistä sisään. Kaisan noustessa hyökkäyksen tueksi saatiin psllo vastustajan kulmaan ja sieltä edelleen maalille. Täällä Venla onnistui toisesta riparista nostamaan pallon rystyllä maalin kattoon. Kolmas maali syntyi, kun Ninni syötti ristiin Maijalle ja Maija jatkoi pari metriä sivuun Ellulle. Tästä "harjoiteltu ja harkittu" piruetti ja maali. Vastustajan maalivahdilla ei ollut mitään mahdollisuuksia Ninnin ehtiessä liikkuvaksi maskiksi hänen eteensä. Melkein heti maalin jälkeen omassa päädyssä oli paha 3-1 –tilanne, jonka Sunttu selvitti ottamalla oikean pelaajan ja syöttösuunnan. Pallo omille yhtä helposti kuin pikkulapselta tikkari.

Toisen erän haluaisi jälleen unohtaa eikä siinä paljon muistamista olekaan. Vastustaja sai kerran tehtyä maalin pallon vilahdettua Sintin längistä sisään.

Kolmannen erän alussa omissa soi jälleen ja vastustaja kiri jo yhden maalin päähän. Tiikerit pääsivät pelaamaan ylivoimaa vastustajan puolustajan pelatessa palloa kädellä. Ylivoimamaalia ei saatu tehtyä, koska vastustajat onnistuivat pitämään pallon itsellään ja kuluttivat tehokkaasti koko kaksiminuuttisen jäähyn. Ajassa 42:56 Old Starsin pelaaja rikkoi maalin takatolpalla ollutta Ellua niin, että Tiikerit saivat rangaistuslaukauksen. Laukojaksi Sunttu valitsi Venlan, jolla tunnetusti on kova ja tarkka veto. Venla (kuvassa) lähti liikkeelle kylmän rauhallisesti, sai maalivahdin kenttään ja nosti sitten rystyllä pallon maaliin.

Tiikerivahvuuteen pitkän loukkaantumistauon jälkeen palannut Maija lunasti kaikkien toiveet ja odotukset ollen joukkueen tehokkain pistein 2+1. Kiitos ja kumarrus Maijalle! Turnauksessa nähtiin kirjaimellisesti verta, hikeä ja kyyneleitä. Ellu sai vedon alakäden peukaloonsa niin, että puolikas kynsi katkesi ja verta tuli enemmän kuin Niagarasta vettä (säälipisteitä siitä 1). Huomatta- vasti pahempi tapaus oli Katjan ranteeseen osunut mailaisku, joka pakotti Katjan sivuun pelin loppuajaksi. Lääkäri totesi käden olevan kunnossa, kunhan ruhjevamma on parantunut.

1 - 002:50Korhonen MaijaKeskisarja Elina
2 - 007:48Keskisarja VenlaTervomaa Kaisa
3 - 009:07Keskisarja ElinaKorhonen Maija
3 - 118:09VastustajaEi syöttäjää
3 - 231:29VastustajaEi syöttäjää
4 - 2 (rang.)42:56Keskisarja VenlaEi syöttäjää
34:56Vastustaja2 min
Ranki Sinimaaria: 0 torjuntaa