Naiset II - VFT (2 - 1)

Aika: 14.12.2008 17.00
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Naisten II-divisioona

Tiikerit pelasivat todella hienon puolikkaan erän, mutta sitten tuli jokin ihme notkahdus ja pelin taso laski työpaikkasählyksi. Vastustaja rokotti tästä heti tekemällä erän ainoan maalin.

Onneksi toinen erä oli jälleen sitä parempaa salibandya, eikä vastustaja päässyt muutamaa maalinsähellystä lähemmäksi maalinteossa. Tiikerit sen sijaan onnistuivat maalinteossa kahdesti. Ensin Sunttu syötti Ninnille laitaa pitkin ja lähti itse juoksemaan toisessa aallossa pallon perään, jotta Ninnin oli mahdollista myös pudottaa pallo alas. Ninni kuitenkin löysi puolustuksesta reiän ja pisti pallon maaliin. Emman tekemä ja Lennun syöttämä maali syntyi vaparikuvion "siirto ja veto" päätteeksi. Maali oli Emman ensimmäinen tällä kaudella. Loistavaa Emma!!

Aivan toisen erän päätteeksi vastustaja otti jäähyn korkeasta mailasta, joten kolmanteen erään lähdettiin YV-tilanteessa ja Tiikereiden johtaessa 2-1. YV- tai muita maaleja ei enää onnistuttu tekemään, vaikka paikkoja oli kentän molemmissa päädyissä useita. Kaikki Tiikeri-ketjut pelasivat hyvin yhteen ja kaveria autettiin tarpeen vaatiessa. Voitolla pästiin kymmeneen pisteeseen ja noustiin lohkon kolmanneksi. Kiitos ja mukavaa joulutaukoa kaikille!
0 - 110:48VastustajaEi syöttäjää
1 - 123:50Kykyri-Karjalainen NinniLuuri Sanna-Mari
2 - 126:14Tillander EmmaKorhonen Leena
29:26Vastustaja2 min
Ranki Sinimaaria: 0 torjuntaa