Kaneetti - Naiset II (1 - 4)

Aika: 17.1.2009 14.00
Paikka: Loviisan liikuntahalli
Sarja: Naisten II-divisioona

Kakkosen kevään sarjakausi pyörähti liikkeelle ihanalla Loviisan parketilla. Päivän ensimmäisenä vastuksena oli lohkon jumbo- sijalla oleva Kaneetti. Ensimmäiset 10 minuuttia tiikerit eivät olleet terävimmillään, vaan katselivat vastustajan touhuja ihmissään pelin pyöriessä omassa päässä. Pakkien avaukset eivät yltäneet omille asti ja hyökkääjät seisoivat jalat lukossa sijoillaan. Onneksi puolustus ja Sintti pitivät oman pään siistinä eikä vastustaja päässyt rokottamaan joukkuetta laiskuudesta. Pelin painopiste onnistuttiin kääntämään kun karvattiin aggressiivisesti eli korkealta ja komeasti. Pakkiosaston parhaimistoon kuuluut Emma teki hyviä nousuja kentän läpi kärkeen asti ja rakensi hienoja maalintekopaikkoja. Ensimmäinen erä päättyi 0-0, vaikka vastustajan maalin eteen saatiin todella paljon hyviä syöttöjä, joista pallo olisi pitänyt saada pienelläkin siirrolla veskarin selän taakse.

Toisen erä on joukkueella tavallisesti se haastavampi, mutta tällä kertaa se hoidettiin mallikkaasti ja voitettiin. Ajassa 19.35 kaneettilaiset olivat myöhässä puolustuksesta ja paha maskipe- laaja Venla oli unohdettu vapaaksi maalin eteen. Kaisa lähti nousemaan, mutta kuultuaan tiukan käskyhuudon "Tänne!!" antoi hän puolesta kentästä nappisyötön Venlan lapaan, joka pisti pallon ykkösellä maaliin veskarin kainalon alta. Kaneetti onnistui tasoittamaan pelin erikoisella tavalla pallon pomppiessa Sintin käsistä eikä tarkasti "apuveskarin paikalla" pelannut Emmakaan saanut lyötyä palloa ilmasta pois. (Erotuomarin neuvo kenttä- pelaajille: paras vaihtoehto on lyödä pallo pois mailalla, jalalla pallon pois potkaiseminen tuottaa joukkueelle rankkarin, kädellä torjuminen rankkarin + jäähyn.) Mitäpä meitä nyt yksi maali masentamaan, annetaan samalla mitalla takaisin. Hässäkkäti- lanteen jälkeen Aikku syötti maskipelaaja-Annelle, joka viimeiste- li tilanteen ja siirsi joukkueen jälleen johtoon. Erän lopulla vaihtopenkki luuli kanettilaisten tasoittavan pelin, kun pallo kävi maalissa ennen Sintin alle vilahtamista, mutta palloa ei viety keskipisteelle, joten peli jatkui katkeamatta.

Viimeisen erän alkuun saatiin paljon hyviä vetoja maalia kohti, mutta vastustajan ketterä veskari onnistui napsimaan kaikki. Kaneettikin kävi tasaiseen tahtiin kokeilemassa meidän päätä, mutta hyökkäykset epäonnistuivat joko Kaisan katkojen tai Sintin torjuntojen vuoksi. Sunttukin teki töitä hartiavoimin ja syötti keskikentälle Mian lapaan ja hän kaarsi perinteiselle kunniakier- rokselle etsien parasta vetopaikkaa. Veto osui vastustajan pelaajaan ja pallo jäi pomppimaan maalin edustalle, mistä Ninni löysi sen ja viimeisteli maalin napauttamalla pallon perille. Reilu minuutti tästä maalista ja parasta peliään näyttänyt laitapari Anne-Aikku viimeistelivät pelin lopputulokseksi 1-4. Anne syötti vasemmasta laidasta ja Aikku pisti pallon ykkösellä ylämummoon. Tärkeät kaksi pistettä, joten tavoite sarjapaikan säilyttämisestä alkaa näyttää saavutetulta.

0 - 119:35Keskisarja VenlaTervomaa Kaisa
1 - 125:35VastustajaEi syöttäjää
1 - 226:15Salminen AnneKaunola Arja
1 - 335:09Kykyri-Karjalainen NinniKurvinen Mia
1 - 436:43Kaunola ArjaSalminen Anne
Ranki Sinimaaria: 0 torjuntaa