Naiset II - VK-95 (1 - 1)

Aika: 31.1.2009 12.00
Paikka: Esport-Center
Sarja: Naisten II-divisioona

Pelipäivä on aina juhlapäivä. Tänään sen kruunasi pisteen ni- tistäminen lohkoykköseltä VK-95:ltä, joka oli voittanut 12 pe- listään 10. Tiikereiden aseena peliin oli uusi avauskuvio, joka saa toistaiseksi pysyä joukkueen omana salaisuutena. Heti alusta asti saatiin aikaiseksi pahoja vetoja, mutta maalineduspelaaja puuttui ja vastustajan maalivahti sai torjuttua vedot. Omassakin päädys- sä oli pahoja tilanteita, jotka Mari ja Sunttu selvittivät. Erän ainoa maali merkattiin vastutajan pelaajalle, joka onnistui sipaisemaan pallon Marin käden vierestä pömpelin sisään.

Toiseen erään lähdettiin tosissaan hakemaan maalia. Maali olisi ehkä saatu aikaiseksi, jos ei aina kriittisellä hetkellä oltaisi syö- tetty palloa vastustajalle suoraan lapaan. Namusyötöistä huoli- matta Viikin Pallo ei onnistunut viimeistelyssä ja erä päättyi maalittomasti.

Kolmannen erän alkupuolella Venla onnistui karvaamaan pallon vastustajan pakeilta ja pääsi nokikkain maalivahdin kanssa. Nope- at kädet ja pallon upposi veskarin selän taakse takakulman kaut- ta. Lopputulos 1-1 sai nassut naurulle, vaikka koko pelin ajan jouduimme kuuntelemaan yläjuoksuradalta piippausta.

0 - 110:16VastustajaEi syöttäjää
1 - 132:58Keskisarja VenlaEi syöttäjää
Ylander Mari: 0 torjuntaa