Naiset II - FLOB (1 - 6)

Aika: 14.2.2009 12.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Naisten II-divisioona

Kaksi erää jaksettiin kunnialla taistella nousukarsintaan hinkuavaa FLOBia vastaan. Sitten pakka levisi ja vastustaja takoi maaleja urakalla.

Pelin alku oli tuttuun tapaan täysin Tiikereiden hallinnassa. Pelin painopiste oli vastustajan päädyssä ja vastustajan maalivahti joutui venymään tiukkoihin torjuntoihin. Ajassa 2.53 maalivahti loukkasi polvensa, mutta pystyi jatkamaan peliä ensihoidon jäl- keen. Erän parhaille maalintekopaikoille ennättivät Sini ja Venla, mutta he suhivat vähän pallosta tai maalista ohi. Painostuksesta huolimatta pelin ensimmäisen maalin teki FLOB vaparitilanteesta. Jos vastustaja ei olisi onnistunut maalinteossa, olisi joku tiike- reistä joutunut jäähylle, sillä muuri liikkui palloa kohti liian aikaisin. Ensimmäinen erä päättyi 0-1.

Pelin toinen erä oli ensimmäisen toisintoa. Maalintekopaikkoja oli paljon (Lennu, Katja, Aikku), mutta maskin puuttuessa niissä ei onnistuttu. FLOB onnistui kasvattamaan johtoaan maalin edessä vapaana olleen pelaajan nostaessa riparin sisään. Puolustusta ei näkynyt mailla halmeilla eikä Sintillä ollut enää mitään mahdolli- suuksia torjua maalia. Peli vastustajalle 0-2.

Kotijoukkueen ensimmäistä (ja ainoaa) maalia saatiin odottaa kolmannen erän alkuun asti. Maija syötti vasemmasta hyökkäys- kulmasta pallon maalin eteen, pallo pomppasi vastustajan jalasta ja Venla pisti pallon sisään. Kuparinen oli saatu rikki ja lähdettiin hakemaan tasoitusmaalia. Omassa päässä pidettiin tarkasti vas- tustajan pelaajat ja peitettiin vedot. Valitettavasti vastustajalla oli Hannu Hanhi-päivä. Pallon jäi pyörimään vaarattoman näköisesti sentterin jalkoihin, josta vastustajan hyökkääjä sai onnekkaasti roiskattua sen yhden käden rystyllä maaliin. Seitsemän minuutin kuluttua tästä FLOB onnistui jälleen päästyään 2-1 –tilanteeseen puolustajaa vastaan. Emma otti huolellisesti ensimmäisen pe- laajan, mutta toinen jäi vapaaksi ja tämä pisti pallon maaliin. Seuraavat kaksi maalia syntyivät suunnilleen minuutin välein, joista jälkimmäinen ylivoimalla Kaisa saatua kyseenalaisen jäähyn mailan painamisesta omassa puolustuspäässä. Peli päättyi kir- velevään tappioon 1-6, joka antaa aivan väärän kuvan pelin luonteesta. Loppuhulinaa kuvaa parhaiten Miian just-joo-ilme (ks. kuva). Pelin parhaana järjestävä joukkue palkitsi nopsajalkaisen Aikun.

0 - 113:28VastustajaEi syöttäjää
0 - 221:50VastustajaEi syöttäjää
1 - 230:51Keskisarja VenlaKorhonen Maija
1 - 335:22VastustajaEi syöttäjää
1 - 442:20VastustajaEi syöttäjää
1 - 543:12VastustajaEi syöttäjää
1 - 644:28VastustajaEi syöttäjää
44:25Tervomaa Kaisa2 min