VFT - Naiset II (3 - 7)

Aika: 14.2.2009 15.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Naisten II-divisioona

Täydet pisteet olivat haussa heti pelin alusta asti, sillä molemmat edelliset kohtaamiset olivat päättyneet Tiikereiden voittoon. VFT:tä oli kohdannut pelaajakato ja he pelasivat pelin seitsemällä kenttäpelaajalla. Peli oli silti liikkuvaa ja enimmäkseen siistiä. Ensimmäisen maalin teki vastustaja, joka onnistui toisella riparil- laan ohittamaan maalia vartioineen Marin. Erän lopulla peli saatiin tasoitettua 1-1, kun Venla syötti pystyyn Maijalle, joka pisti pallon maalin perukoille. Erän viimeisillä sekunneilla VFT:n pelaaja sai jäähyn tönäistyään pallon kanssa laitaa nousseen Ellun kaukalon yli vastustajan vaihtopenkille. Jäähyn syyksi merkattiin estämi- nen.

Toinen erä päästiin aloittamaan rauhallisesti ylivoimalla. Tällä kaudella ei oltu sarjapeleissä onnistuttu kertaakaan tekemään YV-maalia, mutta nyt siinäkin onnistuttiin. Palloa pyöritettiin rauhallisesti alakerran kautta kulmiin. Täältä Aikku syötti pallon maalin eteen Lennulle, joka vetäisi maalista ohi. Sini oli takatol- palla hereillä ja pisti pallon sisään. Kolmatta ja neljättä maalia ei tarvinnut odottaa pitkään. Ensin kentällä pörräsi Aikku, joka vei pallon ylös ja syötti jälleen kulmasta maalin eteen, mistä Lennu onnistui lyömään ilmapallon sisään. Vaparitilanteesta Sunttu laukaisi suoraan muuriin ja pallo jäi pyörimään maalin eteen. Maskipelaajana ollut Anne taisteli ja kolmannella yrittämällään hän sai pallon maalivahdin selän taakse. Kuperkeikka oli päivän hienoin tuuletus! Erän viimeistä maalia edelsi Annen saama pystysyöttö maalintekosektorille, mutta veto osui maalivahdin mahaan. Miia juoksi kärppänä (korjaan: tiikerinä) paikalle ja pisti riparin sisään. Peli tässä vaiheessa Tiikereille 1-5.

Kolmannen erän alussa vastustajassa näkyi jo väsymisen (tai kyllästymisen) merkkejä. Ellu pelasi puolustajan paikalla ja syötti vasempaan laitaan Maijalle. Maija laittoi pallon sisään alakulmasta eikä maalivahti nähnyt mitään Venlan sijoittuessa maskissa oi- kein. Tässä vaiheessa tiikerit jo ottivat hieman rennommin ja löysemmin. Vastustaja näki tilaisuutensa tulleen ja rokotti heti maalilla. Kirivaihde jäi kuitenkin käyttämättä, sillä Aikku ja Sini palauttivat maalilaan veeäfteeläiset nopeasti kentän pinnalle. Pelin parin viimeisen minuutin aikana Tiikerit rikkoivat ja vastus- tajat saivat monta vaparia muutaman sekunnin välein. Näistä viimeisessä vastustaja sai syötettyä pallon maalin takaa eteen ja pallo edelleen etutolpalta sisään. Parhaana pelaajana palkittiin jälleen työmyyränä pakertanut Aikku (1+1). Muita kahden pisteen saalistaneita olivat Maija (2+0), Lennu (1+1), Sini (1+1) ja Anne (1+1).

1 - 008:55VastustajaEi syöttäjää
1 - 114:33Korhonen MaijaKeskisarja Venla
1 - 2 (yliv.)15:26Lehtonen SiniKorhonen Leena
1 - 318:02Korhonen LeenaKaunola Arja
1 - 419:35Salminen AnneLuuri Sanna-Mari
1 - 525:47Kurvinen MiaSalminen Anne
1 - 634:26Korhonen MaijaKeskisarja Elina
2 - 638:55VastustajaEi syöttäjää