Loviisa - Naiset II (4 - 2)

Aika: 28.2.2009 13.00
Paikka: Kerava Areena
Sarja: Naisten II-divisioona

Alku oli molemmilta joukkueilta pientä hakemista, joten peli aal- toili päästä päähän. Ajassa 2.33 Sintti koski palloon ensimmäisen kerran. Vajaa puoli minuuttia tästä Aikku veti ja pallo kimposi takalaidasta takaisin maalin eteen, josta Sini sijoitti sen yläkul- maan. Loviisan pelaaja yritti tasoitusta, mutta Sintti torjui vedon upeasti. Emma sai jäähyn huitoimisesta, ts. mailaan lyömisestä. Alivoima kestettiin hienosti eikä Loviisa saanut rakennettua kun- nollisia tilanteita. Seuraavaksi jäähypenkille joutui loviisalainen, koska piti väärästä mailasta kiinni. Ylivoimaa ei saatu hyödynnet- tyä ollenkaan. Vastustaja sai vedettyä muutaman pahan vedon, mutta Sintti hoiti ne. Erän loppupuolella Loviisa tasoitti hyvän alkutyön tuloksena. Kulmasta syöttö maalin eteen ja Sintti oli voimaton. Puolustajat olivat ihan kahvilla. Erä päättyi 1-1.

Yleisen sähläyshässäkän lopuksi Loviisa meni 2-1 -johtoon toisen erän alussa. Ajassa 20.36 Ellu murjaisi Venlalle ja otti häneltä pallon pois ja vei sen hyökkäyspäähän. Loistava syöttö Maijalle, joka veti valitettavasti ohi. Toinen hyvä tilanne tuli heti perään, mutta Loviisan veskari venyi loistavaan torjuntaan. Sintti esitti varmoja torjuntoja estäen Loviisan yritykset. Seuraavaksi saatiin ihailla Aikun loistavaa läpiajoa, taistelua pallostaja syöttöä Sinille, joka laukaisi pallon maalin yli. Loviisalaisten sihti oli tarkennettu paremmin ja he tekivät kolmannen maalinsa alakulmavedolla. Ellu onnistui jälleen vetämään maaliin, mutta pallo jäi pyörimään vii- valle ja veskari levähti pallon päälle selälleen. Peli loviisalaisille 3-1.

Erä alkoi Miian valitettua kylmiä käsiään, joten päätettiin, että kaikkien pitää lisätä liikettä kentällä. Pakit antoivat hienon avauksen alhaalta Maijalle, syöttö Ellulle ja veto - mutta jälleen veskari torjui. Ajassa 37.31 Maija karvasi pallon ja syötti sen Venlalle, mutta Venlan veto osui ylärimaan. Loviisan kapteeni osoittautui liian liukkaaksi pidettäväksi. Hän pyöritti tilanteessa yksin kolmea vastaan ja hänellä oli tilaa vielä tehdä maalikin. Väliin mahtuu muutama hyvä tilanne, joista ei saatu valitettavasti tehtyä maalia. Tuomareista olisi hyvinkin paljon kielteistä sanot- tavaa, mutta nykyään sitä ei enää voi, ettei joukkue saa sakkoja. Ehkä tämä päätös kehittää aladivareiden tuomaritoimintaa, mene ja tiedä. Erän loppupuolella Kaisa avasi Aikulle keskelle, josta Aikku otti pari potkua ja jatkoi Venlalle maalin eteen -> 4-2 tilanne oli totta! Hyvät tilanteet jatkuivat erän lopussa ja tsemp- piä olisi riittänyt vielä neljänteenkin erään.

Kiitos hienosta kaudesta. Häviö hyvällä pelillä meitä paremmalle joukkueelle ei ole häpeä... ja Annen sanoin sanottuna: "Pikkasen enemmän tuuria, niin numerot voisivat olla hieman erilaiset".  #1

0 - 102:57Lehtonen SiniKaunola Arja
1 - 113:49VastustajaEi syöttäjää
2 - 116:33VastustajaEi syöttäjää
3 - 127:36VastustajaEi syöttäjää
4 - 138:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 242:54Keskisarja VenlaKaunola Arja
03:54Tillander Emma2 min
08:51Vastustaja2 min