Naiset II - SB Vantaa II (6 - 3)

Aika: 2.11.2008 19.00
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Harjoitusottelut

SB Vantaan kakkosjoukkue pelaa 3. divisioonassa ja on kuuluisa maalintekotaidoistaan.

Vaikka ensimmäinen erä pyörittiin lähinnä kotijoukkueen päädyssä päättyi se Tiikereiden 4-1 voittoon. Kun puolustajat saivat riistettyä pallon vastustajalta käänsivät he nopeasti pelin suuntaa ja hyökkäyspäässä pallo löytyi tavallista useammin vastustajan maalivahdin selän takaa. Maaleja laukoivat Lennu, Venla ja Ellu.

Toinen erä oli harvinaista herkkua Tiikereille, sillä tavallisesti huonosti kulkenut erä sujui hyvin ja tästäkin tuli voitto. Erän aikana syntyi uusi henkilökohtainen maalintekoennätys Lennun tehdessä hattutempun!

Kolmannessa erässä kokeiltiin puolustuspäässä paikan pitämistä, mikä onnistui vähäiseltä treenipohjalta kohtalaisesti. Vain pari kertaa vastustaja onnistui murtamaan sen maalin arvoisesti. Vastustajien vedot saatiin peitettyä ja peliä ohjattua kulmiin. Sintti pelasi upean pelin ja todisti jälleen, että maalivahti on puoli joukkuetta.

1 - 005:50Korhonen LeenaTillander Emma
2 - 006:56Keskisarja VenlaKapanen Katja
2 - 110:37VastustajaEi syöttäjää
3 - 111:11Korhonen LeenaLehtonen Sini
4 - 114:53Keskisarja ElinaKorhonen Leena
5 - 126:36Salminen AnneKurvinen Mia
6 - 127:04Korhonen LeenaKeskisarja Elina
6 - 234:36VastustajaEi syöttäjää