Falcons - Naiset II (1 - 3)

Aika: 25.11.2008 21.00
Paikka: Arena Center Hakaniemi
Sarja: Harjoitusottelut

Falcons pelaa 2. divisioonaa rinnakkaislohkossa.  Alkusyksyn 8:sta pelistä se on puolet hävinnyt ja puolet voittanut, joten pistetilan- ne on parempi kuin vierasjoukkue Tiikereillä.

Vastustajan liike oli hidasta ja tasaista, ja Tiikerinaiset menivät tähän mukaan. Pelin pyörityksestä vastasi vierasjoukkue, sillä kotijoukkueen hyökkäykset vastasivat käsitystä "kukkupallo ylös ja veto maalille".

Tiikerit johtivat ensimmäisen erän jälkeen 2-0, koska Marin kädet olivat erän ajan venyneet hurjiin ylämummotorjuntoihin. Toisen erän alkuun sattui musta hetki Falconsin viisikon onnistuessa maalinteossa sen ainoan kerran koko pelissä. Maali syntyi omien pelaajien lähtiessä yhtä aikaa vaihtoon vastustajan saatua vaparin hyökkäyspäässä ja Maria kohtasi ns. mission impossible. Erä Falconsille 1-0.

Kolmas erä alkoi molempien joukkueiden mailaan hakkaamisilla ja tuomari varoitti, että seuraava lyöjä joutuu rikkeestä jäähylle. Ajassa 37:47 Lennu sattui olemaan "seuraava lyöjä", joka otti lähikontaktia vastustajan pelivälineeseen, joten hän sai avattua jäähypörssinsä. Alivoima kestettiin hienosti vastustajan vetojen kilpistyessä lähinnä omiin pelaajiimme. Erän ja pelin lopun kruu- nasi Ninnin maali, jolla hän nousi pelin +/- -tilaston voittajaksi. Tervetuloa takaisin kaukaloon Ninni!

0 - 103:45Keskisarja VenlaTervomaa Kaisa
0 - 211:30Korhonen LeenaKykyri-Karjalainen Ninni
1 - 220:36VastustajaEi syöttäjää
1 - 343:28Kykyri-Karjalainen NinniKeskisarja Venla
37:47Korhonen Leena2 min
Ylander Mari: 0 torjuntaa