Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Naiset II - TU (5 - 2)

Aika: 3.1.2009 18.20
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Harjoitusottelut


Helsinki Floorball Cup -turnauksen ensimmäinen vastustaja Tuomarilan Urheilijat saapuu Espoosta. TU pelaa Etelä-Suomen toisessa 2. divisioonan lohkossa ja majailee sarjataulukon yläpäässä. HFC-turnauksen peliaika on tutusti 2 x 15 min., joten maalit pitää tehdä nopeasti eikä antaa vastustajalle tilaisuutta niiden tekoon.   

 

Tiikerit olivat onnistuneet paremmin sulattamaan (tai välttämään) joulukinkut ja -konvehdit, joten jalat liikkuivat hyvin ja syötöt napsahtelivat suoraan omien lapaan. Kaisa osoitti monipuoli- suutensa pelaamalla hyökkääjänä. Hän karvasi todella hyvin ja ensimmäinen maali syntyikin Kaisan karvattua pallon vastus- tajalta pois ja annettua namusyötön Lennulle, jonka oli helppo työ laittaa pallo ykkösellä maalin sisään. Erän kolmatta maalia edelsi loistava näytös viisikkopelaamisesta pallon kiertäessä ykkösillä puolustuspäästä maalin perukoille (pakki-pakki-sentteri-Venla-Maija). Ensimmäinen erä päättyi hyvässä johtoasemassa tulokseen 4-0.

 

Mutta kuten kaikki salibandya seuranneet tietävät, neljän maalin johto voi olla aivan totaalista paperia eikä löysäilyyn ole varaa. Heti toisen erän alussa TU aloitti kirimisen tekemällä vaparista maalin meidän muurin jähmettyessä paikalleen eikä Marilla ollut mitään mahdollisuuksia nähdä pallosta vilaustakaan. Jonkin ajan kuluttua tästä Lennu lisäsi johtoa vetämällä oman riparinsa maaliin. Vastustaja jatkoi yrittämistä ja onnistui lopulta vielä kerran, mutta se ei riittänyt ja avauspelin pisteet Tiikereille.

 

Parasta pelaamista pelissä esitti pakkikalusto, jotka avasivat peliä hallitusti ja nopeasti. Kaikkinensa palloa liikutettiin tarkasti lavasta lapaan, jolloin kentälle saatiin paljon tilaa ja päästiin nopeisiin läpiajoihin. Sini pääsi monta kertaa läpiajoon, mutta vielä ei ollut hänen vuoronsa avata turnauksen maalitiliä. Pelin Fair play pelaajana palkittiin Venla.

 

HFC09_Maija_Venla.jpg
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Keskisarja VenlaTillander Emma
2 - 000:00Korhonen LeenaTervomaa Kaisa
3 - 000:00Korhonen MaijaKeskisarja Venla
4 - 000:00Korhonen MaijaKeskisarja Venla
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 100:00Korhonen LeenaEi syöttäjää
5 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Ylander Mari: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Ylander Mari
Maalivahti
3Korhonen Leena
Hyökkääjä
7Tillander Emma
Puolustaja
12Keskisarja Venla
Hyökkääjä
12Keskisarja Elina
Hyökkääjä
16Korhonen Maija
Hyökkääjä
17Kapanen Katja
Puolustaja
20Lehtonen Sini
Hyökkääjä
20Tervomaa Kaisa
Puolustaja
23Luuri Sanna-Mari
Puolustaja