SSV III - Naiset II (0 - 10)

Aika: 21.4.2009 20.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Harjoitusottelut

Harkkapelissä vastaan asettui 3. divarissa pelaava SSV:n kolmosjoukkue. Pari ensimmäistä vaihtoa katsottiin millä kuvioilla vastustaja on liikkeellä ja sitten alettiin pelata omaa peliä. Eka erä oli kaunista viisikkopeliä, mutta toisessa erässä peli puuroutui, syötettiin löysästi ja sokkona. Aina kun otettiin tilaa hyvillä poikkisyötöillä, alkoi reppu soimaan!

0-1

Sunttu nousi puoleen kenttään ja syötti Maijalle, joka veti pallon ylämummoon.

0-2

Ellu pääsi läpijuoksuun ja lirutti pallon veskarin längistä sisään. Anne oli varmistamassa maalin edessä, jos veskari olisi sylkenyt pallon eteensä.

0-3

Ensimmäisen erän loppupuolella Maija syötti pallon kulmasta maalin eteen ja Venla veti sen edelleen ykkösellä veskarin kai- nalon alta perille.

0-4

Mian ensimmäinen yksilösuoritus: juoksu kentän poikki, veto ja pallo pomppi tolpan kautta sisään.

0-5

Sini antoi poikkisyötön Ninnille, joka veti pallon ykkösellä maaliin.

0-6

Emma syötti kulmasta takatolpalle ja Venla veti pallon jälleen ykkösellä sisään.

0-7

Ninni riisti pallon vastustajalta keskialueella, jolloin hän pääsi Katjan kanssa 2-1 -hyökkäykseen. Syöttö ja Katjan luja lämäri antoi tiikereille jo turvallisen etumatkan vastutajaan.

0-8

Toisen erän lopulla Sini syötti Annelle, jonka maaveto upposi takakulmaan. Ellu seisoi juuri oikealla kohdalla maskissa.

0-9

Mia onnistunut karvaus, joka päättyi kaukaa lauottuun maaliin.

0-10

Venlalla riitti vielä tässäkin vaiheessa maalinälkää, joten ajassa 31.24 hän nosti Maijan syöttämän pallon veskarin yli tyhjiin.

Loppuerässä ei maaleja enää tehty. Mahtava voitto joka tapauk- sessa ja maalissa Mari piti nollat torjumalla pelin loppuun asti. Joukkueen ansaittu kesäloma ei ihan vielä ala, sillä jäljellä on vielä Vartti-turnaus ja sunnuntaipelailut. Kesällä pelataan "liigaa" ja heinäkuussa lataudutaan seuraavaan kauteen. Elokuussa treenit käynnistyvät taas uudella innolla (ja rusketuksella), ehkä jopa taktiikkakuvioilla.