Aika: 9.5.2009 10.40
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Harjoitusottelut

Tiikerit osallistuivat äitienpäiväviikonloppuna Suomen suurim- man kaupunkilehden Vartin ja Arena Centerin järjestämään naisten ja miesten salibandyturnauksen. Naisten peleihin sai osallistua joukkueet 1.–4. divisioonista ja kaveriporukat. Tiikerit olivat liikkeellä vähän rennommin nimellä TigerCats.

Pelattiin kauden huonoin ottelu, jossa jokainen pelaaja ali- suoritti. Vastustajan maalit eivät todellakaan olleet hienoja suorituksia, vaan seurausta meidän löysyydestä tilanteissa. Ensimmäisessä erässä saatiin kaksi jäähyä. Ensin Aikku pelasi ilman mailaa ja sai peliuransa ensimmäisen jäähyn ja sitten Kaisa istui estämisestä. Vastustaja ei onnistunut YV-tilanteis- saan, vaikka meidän alivoimapelaaminen ei kummoista ollut. Ensimmäinen erä päättyi 0-1 ja peli lopulta 0-3.