Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Naiset II - HuKu (3 - 2)

Aika: 9.5.2009 13.10
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Harjoitusottelut


Päivän toinen vastustaja oli ViTa, joka oli jo edellisenä päivänä ilmoitttanut, ettei ilmesty pelaamaan. Luovutusvoitto 5-0. Pyydettiin ex tempore eri lohkossa pelaavaa HuKua pelaamaan meitä vastaan harjoitusottelun ja hehän suostuivat, koska sattuivat olemaan tauolla.

 

Peli oli meiltä sitten jo aivan erinäköistä peliä kuin aamulla! Teemaksi otettiin syötöt, ei roiskita minne sattuu, vaan ensin katsotaan. Alun vähän hurlumhein jälkeen alkoivat syötöt mennä omille, ja loppua kohden jopa napsahdella hienosti suoraan lapaan. Ensimmäisen maalin teki vastustaja, kun ei pelattu tarpeeksi iholla. Tiikerien avausmaalista vastasi Anne, joka laittoi sisään ykkösillä Aikun hienon suoraan lapaan syötön. Lennu otti laidassa mailaan huitomisesta jäähyn ajassa 10.59 ja alivoimasta suoriuduttiin mallikkaasti. Sunttu otti jäähyn kädellä pelaamisesta ja sen aikana Mia teki alivoima- maalin, josta olisi vielä tullut rankkari, jos Mia ei olisi saanut tehtyä maalia. Myöhemmin Lennu pääsi asettelemaan palloa ja laukaisemaan takakulmaan tilanteeksi 3-1, kun oli saanut Maijalta hienon poikkikentän syötön. Vastustaja kavensi tilan- teen 3-2:een, mutta Tiikerit saivat ansaitun ja henkisesti tärkeän voiton. Oikeasti peli olisi päättynyt jopa 4-2, mutta Ullan upea maali hylättiin, koska tuomari luuli pallon osuneen maskissa seisoneeseen Elluun, joka pomppasi vedon edestä pois.

 

Tästä on hyvä lähteä sunnuntain peliin TU:ta vastaan, joka täytyy voittaa kahdella maalilla, jotta päästään jatkopeleihin.

 

#3

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Salminen AnneKaunola Arja
2 - 1 (aliv.)00:00Kurvinen MiaEi syöttäjää
3 - 100:00Korhonen LeenaKorhonen Maija
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Luuri Sanna-Mari2 min
00:00Korhonen Leena2 min
Torjunnat:
Ylander Mari: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Ylander Mari
Maalivahti
3Korhonen Leena
Hyökkääjä
6Kaunola Arja
Hyökkääjä
9Salminen Anne
Hyökkääjä
12Keskisarja Elina
Hyökkääjä
12Saukkoinen Ulla
Puolustaja
15Kurvinen Mia
Hyökkääjä
16Korhonen Maija
Hyökkääjä
20Tervomaa Kaisa
Puolustaja
23Luuri Sanna-Mari
Puolustaja