Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TU - Naiset II (2 - 5)

Aika: 5.9.2009 12.30
Paikka: Järvenpää Areena
Sarja: Harjoitusottelut


X-Menin järjestivät miesten salibandyturnauksen Järvenpäässä ja kun aikatauluun jäi varaa, niin he kutsuivat mukaan neljä 2. divarissa pelaavaa naisjoukkuetta. Tiikerit II lähti luonnollisesti innoissaan mukaan, koska omia treenejä on niin vähän ja sa- malla pääsi katsastamaan pari oman lohkon joukkuetta.

 

Hallissa oli kuuma, siis todella hikisenkuuma, ja siihen tottu- minen vei ensimmäisen pelin ajan. Joukkueen uusin pelaaja, maalivahti Marianne, kertoi pelin jälkeen, ettei ollut ehtinyt juomaan riittävästi ja hoipui välillä tajunnan ja pimeyden rajamailla. Siitä huolimatta hän näytti torjunnoillaan vastus- tajille ja joukkuekavereille, ettei häntä vanhojen meriittien takia joukkueeseen valittu.

 

Tuomarilan Urheilijat tekivät pelin ensimmäisen maalin oman joukkueen pelaajamme annettua harhasyötön maalinteko- sektorille. Jonkin aikaa tämän jälkeen Maija tasoitti pelin pom- puttamalla pallon maalivahdin längistä sisään. Erän lopulla päästiin johtoon Sinin syötettyä maalin takaa Lennulle, joka pisti pallon ykkosellä sisään.

 

Toisen erän alussa TU pääsi rinnalle, mutta sen jälkeen puolustus tiivistyi ja lopuista maaleista vastasi taisteleva tiikerilauma. 3. maali syntyi kun Lennu syötti laidasta maalin eteen ja Aikku veti varmasti pallon ykkösellä maaliin. Tässä vaiheessa puolustus alkoi juosta kuin pieni sika. Vastustaja ei saanut rakennettua peliä, mutta meidän pakit (Kaisa, Emma, Katja, Anne) tekivät rohkeita nousuja keskialueelle ja vastustajan polvet alkoivat tutista. Loput maalit viimeisteli tuttuun tapaan Venla. Ensimmäisen syötti Maija ja toisen Ellu.

 

# 12

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Korhonen MaijaTervomaa Kaisa
1 - 200:00Korhonen LeenaLehtonen Sini
2 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 300:00Kaunola ArjaKorhonen Leena
2 - 400:00Keskisarja VenlaKorhonen Maija
2 - 500:00Keskisarja VenlaKeskisarja Elina
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Swanljung Marianne: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Korhonen Leena
Hyökkääjä
6Kaunola Arja
Hyökkääjä
7Tillander Emma
Puolustaja
9Salminen Anne
Hyökkääjä
12Keskisarja Venla
Hyökkääjä
12Keskisarja Elina
Hyökkääjä
16Korhonen Maija
Hyökkääjä
17Kapanen Katja
Puolustaja
20Lehtonen Sini
Hyökkääjä
20Tervomaa Kaisa
Puolustaja