Naisten +35 v. Mestaruus-pokaali taisteltiin takaisin Tiikeri-luolaan!

14.04.2011

Kauden 2010-2011 Suomen Mestaruus ratkaistiin jälleen Tikkurilan Tiikereiden ja Keäily-Erän kesken. Viimeisen pelin panokset olivat kovat. Tiikerit tarvitsivat voiton, Keräily-Erälle olisi riittänyt tasapeli.

Ottelu sai Tiikereiden kannalta unelma alun ja 4-0 johtoasema joutui todelliselle koetukselle, kun Erä aloitti huikean loppukirin. Aika ja taistelutahto olivat tällä kerralla Tiikereiden puolella ja useasti yleisöäkin kohauttanut jännittävä ja tapahtumarikas ottelu päättyi Tiikereiden 4-3 voittoon.

Joukkue kiittää kaikkia pelureita, omia ja vastustajia, mukavista peleistä ja toivottaa kaikille ihanan rentoa kesää!

Ensi kaudella tavataan!

Joukkueessa pelasivat: Virpi Brockman, Sari Helenius, Piia Latvala, Eeva Martikainen, Iira Mälkki, Sari Nurmi, Jaana Oikarinen, Tiina Parviainen, Outi Pekkola, Tiina Roponen, Katri Rosti, Katja Ruokolainen, Tuija Salminen, Kristiina Siniharju, Laura Vehviläinen, Sanna Voutilainen.

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
14.05.2013Tiikerit N35: SM-hopeaa!
23.04.2012Tiikerit N35 Suomen Mestariksi!
14.04.2011Naisten +35 v. Mestaruus-pokaali taisteltiin takaisin Tiikeri-luolaan!