Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!

26.04.2024

adidasstadiumfatpipe.jpg

Tikkurilan Tiikereiden, Stadium, Fat Pipen ja adidaksen välinen yhteistyö jatkuu! Osapuolet allekirjoittivat yhteistyösopimuksen joka kattaa seuraavat neljä kautta!

"Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa on toiminut erinomaisesti! Stadium Tammiston monipuolinen urheiluvarustemyymälä, oma Team Sales osasto sekä sijainti samalla kadulla kotipesä Tiger Sport areenan kanssa ovat tärkeitä asioita toimivan varustehankinnan kannalta. Fat Pipe tekee vahvaa kehitystyötä ja sopivia mailoja on tarjolla kaiken ikäisille ja tasoisille Tiikeripelaajille. Laadukkaat adidas varusteet ovat tuttu näky Tiikeriyhteisössä ja hienoa nähdä kolme raitaa Tiikeriasuissa myös tulevaisuudessa".

- Tikkurilan Tiikerit toiminnanjohtaja Yrjö Kokljuschkin.

"Tiikerit on Stadiumin pitkäaikaisimpia seurakumppaneita, ja yhteistyöllemme tulikin tänä vuonna täyteen jo kymmenen vuotta. Olemme saamastamme luottamuksesta erittäin kiitollisia ja ylpeitä, ja juuri solmitun jatkosopimuksen myötä todella innoissamme tulevasta. Tiikerit tekee upeaa työtä erityisesti lasten ja nuorten liikuttamiseksi, ja Stadium haluaa olla tässä aktiivinen kumppani. Pyrimme jatkossakin tarjoamaan Tiikerit-jäsenistölle mahdollisuuden hankkia korkealaatuisia seuratuotteista matalalla kynnyksellä Team Sales konseptimme kautta".

- Stadium Team Sales Asiakkuuspäällikkö Janne Helenius.

"On erittäin hienoa, että yli 20 vuotta kestänyt yhteistyö saa jatkoa myös tulevaisuudessa. Tiikerit on yksi Suomen suurimmista seuroista ja on hienoa olla mukana myös jatkossakin heidän kumppaninaan liikuttamassa ennen kaikkea lapsia ja nuoria, mutta tottakai myös tukemassa heidän edustusjoukkueitaan. Seura on tehnyt jo pitkään hienoa työtä meille rakkaan lajin eteen".

- Fat Pipe Sales And Marketing Manager, Jani Helenius.

"Mahtavaa, että yhteinen ja pitkään kestänyt matka Tiikereiden kanssa jatkuu taas useammalla vuodella. Olemme erittäin ylpeitä ja tyytyväisiä, että jatkossakin seura luottaa adidakseen ja Tiikerit nähdään kentällä raidoissaan! Pyrimme yhteistyössä seuran ja jälleenmyyjän kanssa kehittämään vaatemallistoa jäsenille vieläkin kattavammaksi ja mieleisemmäksi tulevina vuosina".

- adidas Suomi Oy, Manager Team Sales, Eero Karhu.

Kuva taustalla: Juhani Järvenpää

04.06.2024Joona Huuhtanen ja Miikka Behm jatkavat Tiikerijuniorien ja -valmennuksen tukena!
08.05.2024Pelaajahaku kauden 2024-2025 joukkueisiin käynnissä!
26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
10.03.2024Ilmoittautuminen Tiikerien kesän salibandyleireille käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!
21.03.2020Pelaajahaku kaudelle 2020-2021 on käynnistynyt!

Siirry arkistoon »