Vauhdikkaasta ja viihdyttävästä ottelusta täydet pisteet

01.12.2015

A nuoret voittivat maanantai-iltana Tikkurilan Urheilutalolla pelatussa vauhdikkaassa ja viihdyttävässä ottelussa Indiansin numeroin 8-7.

Tiikerit-Indians 8-7 (3-4, 2-2, 3-1)

Tapahtumarikkaan avauserän maalintehtailun aloitti kotijoukkue Ilari Hakalan iskiessä Leevi Aurasen syötön varmasti maaliin. Kaksi seuraavaa osumaa merkattiin vieraille maalintekijöinä Joel Makkonen ja Lauri Näränen. Kotijoukkue nousi nopeasti takaiskuista Karri Budden sivaltaessa maalivahti Aleksi Törnbergin heiton näyttävästi maaliin. Heikki Iiskolan maalilla vieraat siirtyivät jälleen maalin johtoon. Kotijoukkueen tasoitus oli komea Joackim Laakkosen tällättyä voimalla Ilari Hakalan namupassiin ylivoimalla maaliin. Vuoromaalein mentiin erän loppuun asti Max Vartion viimeistellessä taukonumeroiksi 3-4 ajassa 19.43.

Toinen erä alkoi Tiikereiltä vahvasti Leevi Aurasen iskettyä isännät tasoihin ylivoimalla heti ensimmäisellä minuutilla. Inkkarit kuittasi takaiskun hetken päästä Lauri Näräsen iskettyä illan toisen osuman ylivoimalla tilanteeksi 4-5. Tasaisen erän loput kaksi osumaa nähtiin viimeisellä minuutilla. Kotijoukkueen tasoitus syntyi läpi ottelun vahvasti pelanneen kakkosketjun hyökkäyspään paineistuksesta ja pallonriistosta, maalintekijänä Joackim Laakkonen Leevi Aurasen syötöstä ajassa 39.24. Avauserän tapaan vieraat hyödynsivät kotijoukkueen lepsuilun viimeisillä sekunneilla. Huolimaton tekeminen ja erätauon odottaminen kostautui Joel Väyrysen ampuessa kaukaa taukonumeroiksi 5-6 ajassa 39.58.

Huolimatta kahden erän tahmeista loppusekunneista tai juuri siksi päätöserään asteli hyvällä itseluottamuksella varustettu sisuuntunut kotijoukkue. Maalinteon aloitti Arttu Mäkelä jonka veto singahti tarkasti maaliin. Seuraavaksi kotiyleisöä huudatti Otto Blomqvist joka sujautti pallon pienestä kulmasta ohi Inkkari vahti Tuukka Vesan. Erän viimeinen Tiikeriosuma oli palkinto koko kentällisen hyökkäyspään sitkeästä duunista missä pallo iskettiin lopulta verkon perukoille taidokkaasti tahdonvoimalla, maalintekijänä Joackim Laakkonen. Eetu Nykänen toi vieraat vielä maalin päähän mutta sen lähemmäs ei vahvasti pelannut ja tehokkaasti peitot ja merkkaukset hoitanut kotijoukkue espoolaisia päästänyt.

Ottelun tilastot

A nuorten seuraava ottelu on Classicia vastaan Tampereella la 5.12. Seuraava kotipeli on sarjanousija Rangersia vastaan Tikkurilan Urheilutalolla su 13.12 klo 17.00.

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!